Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben hala devam ediyorum ilk başta whatsapptan kimsenin güven sorunu yoktu şimdi olmaya başladı geçiceğimiz diğer uygulamalara nasıl güvenicez? ben devam ediyorum ve başka bir uygulama düşünmüyorum.
ben normalde wp kullanmaya devam ederdim ama kimse kalmassa wp de ben kimle konuşcam mark zuckerberg lamı konuşıyım o yüzden herkes nereye geçerse oraya geçicem kalırlarsa da kalırım
ben hala kullanıyorum olay çok boş abartıldı markın başka işi gücü yok bizim mesajları mı okuyacak ? konuşmalarınızda devlet sırrı yoksa büyültecek bişey yok bence
Şuan için telegram ve gene whatsapp var. 8 şubata kadar sözleşme değişir eder diye bekliyoruz bakalım zaten rehberimdeki çoğu kişi telegrama kaydı. Telegramın whatsappa göre bazı konularda eksiği var ama gelişmeye devam edecektir. Daha sade olduğu için de tavsiye ederim ayrıca public grupların olmasıda bir artı. Gizlilik seçenekleri daha gelişmiş durumda, fotoğraf ve videolar tam çözünürlükte bozulmadan gidiyor sohbete.
Türkiye genelinde istatistiksel bazlı bakılırsan telegram en çok indirilen sohbet uygulaması olarak görülüyor bende kullanıyorum tavsiye ederim gizlilik açısından başarılı