Çözüldü Whatsapp Plus ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
İnternette. Whatsapp ın bir Plus eklentisi olduğunu. Apk dosyasının kurulması durumunda whatsaap a Silinen mesajları okuma, görünürlük, spam atma, vb. gibi ek özellik geldiğini iddia ediyorlar. Güvenlimidir ? Legalmi ? Whatsapptan yasaklanma durumu olurmu ? Kullanan varmı ?

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Dostum güvenli değil kullanmanı önermem Bi tanıdığım wp den sırf oyuzden ban yedi legal değil

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
İnternette. Whatsapp ın bir Plus eklentisi olduğunu. Apk dosyasının kurulması durumunda whatsaap a Silinen mesajları okuma, görünürlük, spam atma, vb. gibi ek özellik geldiğini iddia ediyorlar. Güvenlimidir ? Legalmi ? Whatsapptan yasaklanma durumu olurmu ? Kullanan varmı ?
Güvenli kardeşim.. Yasaklanma da olmuyor ben yıllardır kullanıyorum Silinen mesajları o sildi sanıyor ama sen görüyorsun. Görünmezlik modu falan var online görünmüyorsun mesajlar tek tık oluyor sen okumadın sanıyorlar

QQS

Yaşa pislikler gibi
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
8 HİZMET YILI
Kanka ban gibi bir durumun olması üstüne bir aracı sunucu kullanıyorsun yani mesajlarını depolayabilirler ki depolıyorlarda hadi onu da geçtim 2 3 sene önce indirdiğim mesaj geçilmesi aşırı derecede can sıkıcıydı önermem

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ben pek güvendiğimi ve güvenli olduğunu düşündüğümü söyleyemem çünkü kesinlikle bu tür programlar senin mesajlarına ve diğer her şeyine erişim imkanı kazanıyordur gizlilik adına yapmasan daha iyi gibi..

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bu işlerde virüs vs çok oluyor apk larda özellikle bilginiz olsun

Üye
6 HİZMET YILI
[QUOTE = "Wolwerinee, message: 1868594, membre: 2099859"]
Internet. Whatsapp est un plugin Plus. En cas d'installation du fichier apk, whatsaap peut être lu les messages supprimés, la visibilité, le spam, etc. Ils affirment qu'il existe des fonctionnalités supplémentaires comme. Est-ce sûr? Legalmi? Seriez-vous banni de Whatsapp? Quelqu'un l'utilise-t-il?
[/ QUOTE]
Je ne l'ai utilisé qu'une fois pour ma part et tout etait niquel

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
kanka aero ismi whatsapp aero diye biliyorum ben öyle olması lazım gayet güvenilir ben test ettim

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Güvenli olup olmadığını asla bilemezsiniz arka planda kim bilir neler dönüyordur bence riske etmeye gerek yok bu tarz uygulamaları güvenli bulmuyorum ben şahsen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...