Çözüldü Whatsapp Plus ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
İnternette. Whatsapp ın bir Plus eklentisi olduğunu. Apk dosyasının kurulması durumunda whatsaap a Silinen mesajları okuma, görünürlük, spam atma, vb. gibi ek özellik geldiğini iddia ediyorlar. Güvenlimidir ? Legalmi ? Whatsapptan yasaklanma durumu olurmu ? Kullanan varmı ?

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Güvenli kardeşim.. Yasaklanma da olmuyor ben yıllardır kullanıyorum Silinen mesajları o sildi sanıyor ama sen görüyorsun. Görünmezlik modu falan var online görünmüyorsun mesajlar tek tık oluyor sen okumadın sanıyorlar
İyiymiş. Peki güvenlimi yani bilgilerimizi filan çalmasınlar.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
İnternette. Whatsapp ın bir Plus eklentisi olduğunu. Apk dosyasının kurulması durumunda whatsaap a Silinen mesajları okuma, görünürlük, spam atma, vb. gibi ek özellik geldiğini iddia ediyorlar. Güvenlimidir ? Legalmi ? Whatsapptan yasaklanma durumu olurmu ? Kullanan varmı ?
legal değil fakat kullananlar var güvenli değil ban yeme olasılığın var

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Yaklaşık 2 seneden beri kullandığım muhteşem programdır kendileri. Mesaj atanlar sildiğini zannediyor ve tüm her şey sende gözüküyor karşı tarafa okundu görüldü bilgisi gitmemesini sağlıyorsun . Whatsap ı kendine göre özelleştiriyorsun arayüz renkler baloncuklar kesinlikle tavsiye ediyorum ben kullanan biri olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...