Seçkin Üye
Güvenli kardeşim.. Yasaklanma da olmuyor ben yıllardır kullanıyorum Silinen mesajları o sildi sanıyor ama sen görüyorsun. Görünmezlik modu falan var online görünmüyorsun mesajlar tek tık oluyor sen okumadın sanıyorlarİnternette. Whatsapp ın bir Plus eklentisi olduğunu. Apk dosyasının kurulması durumunda whatsaap a Silinen mesajları okuma, görünürlük, spam atma, vb. gibi ek özellik geldiğini iddia ediyorlar. Güvenlimidir ? Legalmi ? Whatsapptan yasaklanma durumu olurmu ? Kullanan varmı ?
Bu işlerde virüs vs çok oluyor apk larda özellikle bilginiz olsunİnternette. Whatsapp ın bir Plus eklentisi olduğunu. Apk dosyasının kurulması durumunda whatsaap a Silinen mesajları okuma, görünürlük, spam atma, vb. gibi ek özellik geldiğini iddia ediyorlar. Güvenlimidir ? Legalmi ? Whatsapptan yasaklanma durumu olurmu ? Kullanan varmı ?
kanka bunu nasıl yaparım yardımcı olurmusun banaGüvenli kardeşim.. Yasaklanma da olmuyor ben yıllardır kullanıyorum Silinen mesajları o sildi sanıyor ama sen görüyorsun. Görünmezlik modu falan var online görünmüyorsun mesajlar tek tık oluyor sen okumadın sanıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?