Arkadaşlar bilgisayarımın whatsappında en son kız arkadaşımla konuşmam açık kalmıştı, odaya bir gittim kıza baya küfürler yazılmış. Evden kimsenin yazmadığına eminim. Direkt pcdeki wp den çıktım. Sizce ne olmuş olabilir ve sizce ne yapmalıyım?
Şimdi bitti taraması. Pek bir şey çıkmadı 5-10 tane şey buldu onları da sildi umarım işe yaramıştır. Örneğin yeniden böyle bir şey yaparsa interneti kesmem yeterli olur mu?eğer bir trojan yediysen olabilir eset nod 32 yükle bi tarat bilgisayarı ve araştır rojan yemişmisin bu süre boyunca bilgisayarda interneti kes telefonunuda tarat ne olur ne olmaz kızada açıkla böyle böyle virüs diye birşey var bana inanmak zorunda değilsin ama araştırıp bakabilirsin yaz
neti kesersen bağlantısı gider ve tüm kontrolü kaybeder ama eğer bir bot ile klavyeye oto yazma emri verebilir ama bunu pek yapacağını zannetmiyorum muhtemelen yanlış bişey indirdin adamda kendi küçük zekasıyla kendince biraz eğlendi belkide yapan ergendir ama tavsiyem her şeyi indirmeden önce bir tarat indirirsen bile açmadan önce kesinlikle tarat ve bilgisayarında ya eset nod 32 yada malwere byres açık kalsın arada bir tarat bunlar para vermezsen otomatik tarama yapmaz ama en azından tıklayınca virüsse açtırtmaz dikkat et özel cinsel resimlerin falan olursa bu trojanı atan kişi özel bilgilerini resimlerini konuşmalarını banka kartlarını çalıp yaymakla tehdit edip para isteyebilir memoryhackers dışiında bir siteden hile indirmeni tavsiye etmemŞimdi bitti taraması. Pek bir şey çıkmadı 5-10 tane şey buldu onları da sildi umarım işe yaramıştır. Örneğin yeniden böyle bir şey yaparsa interneti kesmem yeterli olur mu?
knk bi uygulama ile whatsapp web i telefona kurup başkasının telini uygun zamanda okutarak erişip yazmış olabilir bağlı cihazlara bi bak sevgilinede durumu olduğu gibi açıkla zaten sana inanıyosa güveniyorsa sorun etmez hem durduk yere küfür etmen onunda garibine gider yaniArkadaşlar bilgisayarımın whatsappında en son kız arkadaşımla konuşmam açık kalmıştı, odaya bir gittim kıza baya küfürler yazılmış. Evden kimsenin yazmadığına eminim. Direkt pcdeki wp den çıktım. Sizce ne olmuş olabilir ve sizce ne yapmalıyım?
buyuk ıhtımalle rat yemıssındır bılgısayarı formatlaman gerekArkadaşlar bilgisayarımın whatsappında en son kız arkadaşımla konuşmam açık kalmıştı, odaya bir gittim kıza baya küfürler yazılmış. Evden kimsenin yazmadığına eminim. Direkt pcdeki wp den çıktım. Sizce ne olmuş olabilir ve sizce ne yapmalıyım?
Pc rat yemiş olabilir bi güzel format sonra kafa rahatArkadaşlar bilgisayarımın whatsappında en son kız arkadaşımla konuşmam açık kalmıştı, odaya bir gittim kıza baya küfürler yazılmış. Evden kimsenin yazmadığına eminim. Direkt pcdeki wp den çıktım. Sizce ne olmuş olabilir ve sizce ne yapmalıyım?
nasıl verecek ki sadece yazılmış bir mesaj rat veya trojandan pek zannetmiyorum bulunacağınımahkemeye verin