WhatsApp Web üstünden kız arkadaşıma küfürler yazılmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bilgisayarımın whatsappında en son kız arkadaşımla konuşmam açık kalmıştı, odaya bir gittim kıza baya küfürler yazılmış. Evden kimsenin yazmadığına eminim. Direkt pcdeki wp den çıktım. Sizce ne olmuş olabilir ve sizce ne yapmalıyım?

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
eğer bir trojan yediysen olabilir eset nod 32 yükle bi tarat bilgisayarı ve araştır rojan yemişmisin bu süre boyunca bilgisayarda interneti kes telefonunuda tarat ne olur ne olmaz kızada açıkla böyle böyle virüs diye birşey var bana inanmak zorunda değilsin ama araştırıp bakabilirsin yaz

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
eğer bir trojan yediysen olabilir eset nod 32 yükle bi tarat bilgisayarı ve araştır rojan yemişmisin bu süre boyunca bilgisayarda interneti kes telefonunuda tarat ne olur ne olmaz kızada açıkla böyle böyle virüs diye birşey var bana inanmak zorunda değilsin ama araştırıp bakabilirsin yaz
Şimdi bitti taraması. Pek bir şey çıkmadı 5-10 tane şey buldu onları da sildi umarım işe yaramıştır. Örneğin yeniden böyle bir şey yaparsa interneti kesmem yeterli olur mu?

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Şimdi bitti taraması. Pek bir şey çıkmadı 5-10 tane şey buldu onları da sildi umarım işe yaramıştır. Örneğin yeniden böyle bir şey yaparsa interneti kesmem yeterli olur mu?
neti kesersen bağlantısı gider ve tüm kontrolü kaybeder ama eğer bir bot ile klavyeye oto yazma emri verebilir ama bunu pek yapacağını zannetmiyorum muhtemelen yanlış bişey indirdin adamda kendi küçük zekasıyla kendince biraz eğlendi belkide yapan ergendir ama tavsiyem her şeyi indirmeden önce bir tarat indirirsen bile açmadan önce kesinlikle tarat ve bilgisayarında ya eset nod 32 yada malwere byres açık kalsın arada bir tarat bunlar para vermezsen otomatik tarama yapmaz ama en azından tıklayınca virüsse açtırtmaz dikkat et özel cinsel resimlerin falan olursa bu trojanı atan kişi özel bilgilerini resimlerini konuşmalarını banka kartlarını çalıp yaymakla tehdit edip para isteyebilir memoryhackers dışiında bir siteden hile indirmeni tavsiye etmem

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
trojan yedin büyük ihtimal en etkili kurtulma yöntemi format

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bilgisayarımın whatsappında en son kız arkadaşımla konuşmam açık kalmıştı, odaya bir gittim kıza baya küfürler yazılmış. Evden kimsenin yazmadığına eminim. Direkt pcdeki wp den çıktım. Sizce ne olmuş olabilir ve sizce ne yapmalıyım?
knk bi uygulama ile whatsapp web i telefona kurup başkasının telini uygun zamanda okutarak erişip yazmış olabilir bağlı cihazlara bi bak sevgilinede durumu olduğu gibi açıkla zaten sana inanıyosa güveniyorsa sorun etmez hem durduk yere küfür etmen onunda garibine gider yani

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sevgilin sana inaniyordur, inanmıyorsa ayrı sıkıntı. Umarım kimin yaptığı ortaya çıkar, aşırı saçma eline ne geçiyor böyle insanların pek anlam veremiyorum. Muhtemelen de qr code vs. zırvasıyla yazmış olabilir.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kanka pc de virüs var heralde en etkili yöntem format öneririm

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
trojen yedıysen virüs programları kurtarmıyabılır yayılmıştır en temizi format atman kanka

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
buyuk ıhtımalle rat yemıssındır bılgısayarı formatlaman gerek

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
trojan yemişsin knk ister virüs programı ile trojanı kaldır (benim tavsiyem eset nod 32) istersen format at kökten kaldırır

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kimin hangi amaçla yazdığını öğrenmelisin

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ekran görüntüsü al ve şikayet et

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
şimdilik bir şey yok gibi whatsapp dışında da bir olay olmadı ama yarın bir format atayım hiç yokta içim rahat olsun

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
pc ye temiz bir kurulumlu format ardından karspersky antivirüsünü kurup rahatına bakmak

Üye
3 HİZMET YILI
Pc rat yemiş olabilir bi güzel format sonra kafa rahat

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
trojen veya rat yemişindir kaspersky indir tavsiyem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...