WhatsApp Web üstünden kız arkadaşıma küfürler yazılmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bilgisayarımın whatsappında en son kız arkadaşımla konuşmam açık kalmıştı, odaya bir gittim kıza baya küfürler yazılmış. Evden kimsenin yazmadığına eminim. Direkt pcdeki wp den çıktım. Sizce ne olmuş olabilir ve sizce ne yapmalıyım?
Bu durum üzücü ve rahatsız edici bir durumdur. Muhtemelen bilgisayarınızda bir güvenlik açığı olabilir ve bilgisayarınız hacklenmiş olabilir. Başka bir olasılık, bilgisayarınıza erişim sağlayan bir kişinin bu tür davranışlar sergileyen birisi olmasıdır.

Bununla birlikte, şu an yapabileceğiniz en önemli şey, kız arkadaşınıza açıklama yapmak ve özür dilemektir. Ayrıca, bilgisayarınızın güvenliğini arttırmak için bir antivirüs yazılımı yükleyin ve bilgisayarınızın güvenlik ayarlarını kontrol edin.

Ayrıca, bu kişiyi yakalamanın bir yolu, WhatsApp'ta kullandığınız cihazların bağlantı geçmişini kontrol etmektir. Bu bağlantı geçmişinde, WhatsApp'a bağlanan cihazların IP adresleri ve bağlanma tarihleri görüntülenebilir. Bu bilgiler, bilgisayarınıza kimlerin eriştiğini belirlemenize yardımcı olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bilgisayarında virüs olabilir ben mcafee kullanıyorum hiçbir sorunlada karşılaşmadım şuana kadar kullanmanı tercih ederim , eğer hayla şüpheleniyorsan format atabilirsin.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
yüksek ihtimalle trojan için rahatlasın diye format at

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar bilgisayarımın whatsappında en son kız arkadaşımla konuşmam açık kalmıştı, odaya bir gittim kıza baya küfürler yazılmış. Evden kimsenin yazmadığına eminim. Direkt pcdeki wp den çıktım. Sizce ne olmuş olabilir ve sizce ne yapmalıyım?
trojen olabilir yada evine bi ark fln geldiyse şaka olsun diye oda yazmış olabilir

FENERBAHÇE
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
trojan yemişsin malesef güzel bir format at

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...