ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Bu durum üzücü ve rahatsız edici bir durumdur. Muhtemelen bilgisayarınızda bir güvenlik açığı olabilir ve bilgisayarınız hacklenmiş olabilir. Başka bir olasılık, bilgisayarınıza erişim sağlayan bir kişinin bu tür davranışlar sergileyen birisi olmasıdır.Arkadaşlar bilgisayarımın whatsappında en son kız arkadaşımla konuşmam açık kalmıştı, odaya bir gittim kıza baya küfürler yazılmış. Evden kimsenin yazmadığına eminim. Direkt pcdeki wp den çıktım. Sizce ne olmuş olabilir ve sizce ne yapmalıyım?
Bununla birlikte, şu an yapabileceğiniz en önemli şey, kız arkadaşınıza açıklama yapmak ve özür dilemektir. Ayrıca, bilgisayarınızın güvenliğini arttırmak için bir antivirüs yazılımı yükleyin ve bilgisayarınızın güvenlik ayarlarını kontrol edin.
Ayrıca, bu kişiyi yakalamanın bir yolu, WhatsApp'ta kullandığınız cihazların bağlantı geçmişini kontrol etmektir. Bu bağlantı geçmişinde, WhatsApp'a bağlanan cihazların IP adresleri ve bağlanma tarihleri görüntülenebilir. Bu bilgiler, bilgisayarınıza kimlerin eriştiğini belirlemenize yardımcı olabilir.