Aynen Kllanmayı Tercih Ederiz : )öyle bir şey varsa kullanmak isterız başkan![]()
Aynen Kllanmayı Tercih Ederiz : )öyle bir şey varsa kullanmak isterız başkan![]()
Aynen bu video da ilk 3 video arasında sadece paylaşılması yasak mı bilemedim herkes değerlendirmeli.olmazmı ben kullanıyorum sized tavsiye ederim izleyin kullanın
çok faydalı bir arayüz seçeneğiÜstat youtube da var şimdi forumda yeni oldugumdan neler paylaşılabilior bilmediğimden link ekleyemiorum ama Wifi kullanıcıların hızını düşürme yazsanız kafi hatta orta yaşlı bir Nejdet abimiz var o bile tanıtmış
Vallaha sizin adınıza sevindim ben evde Hanım ve çocuklar 4 kişiyiz. Ve beni çok yormuyorlar. Hanım apple tvde çocuklar youtube da Evde kalıyoruz. Bende memoryhackers a sardım sizin gibi dostlarımla sohbetliyoruz işteçok faydalı bir arayüz seçeneği
deneyeceğim yancılara son)
eyvallah üstadımVallaha sizin adınıza sevindim ben evde Hanım ve çocuklar 4 kişiyiz. Ve beni çok yormuyorlar. Hanım apple tvde çocuklar youtube da Evde kalıyoruz. Bende memoryhackers a sardım sizin gibi dostlarımla sohbetliyoruz işte![]()
Ah o knightonline ömrümüzü yedi gençliğimizi bitirdi vallaha .Millet zengin oldu oyundan biz sefil. Neyse konu dışına taşmayalım da uyarı yemeyelim saygılar..eyvallah üstadım
çocuklar yüzünden burdayım bende bu yaşta lol atıcazzamanında çok knight online takıldık ama artık yaş kemal
program olmadan zor
modem arayuzunden girip kontrol edebilirsin.eğer modemın gelısmıs bır model iseMerhaba, Biz wifi ye toplam 9 kişi bağlanıyoruz evde. ama internet yavaşlıyor. yemin ediyorum wifi yi modemden kapıyorum bütün ev yanıma geliyor internete noldu diye
lütfen onların hızını kısıtlayabilceğim birşey söleyin. Detaylu anlatmsz
Modem Türk Telekom.