win 10 yükseltme hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
win 8.1 den 10 ayükseltmek için son aşamada yüzde 70 de direk hata alıyorum atıyor yardımcı olur musunz
i7 1.40 ghz 2 gb ekran 8 gb rm 64 bit

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Win 10 proyu uefi formatında usb ye rufus programı ile kaydedip format atacaksın işlemcinin 4. Nesil altı ise rufus programından mbr ile formatı ile yazılım yapman gerekli format atacağın usb bellek ise nfts formatında olması gerekli

Sen nasıl format atmayı denedin düm düz format işine girdiysen hata verir tabiki

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Win 10 proyu uefi formatında usb ye rufus programı ile kaydedip format atacaksın işlemcinin 4. Nesil altı ise rufus programından mbr ile formatı ile yazılım yapman gerekli format atacağın usb bellek ise nfts formatında olması gerekli

Sen nasıl format atmayı denedin düm düz format işine girdiysen hata verir tabiki
youtube de nasılsa oyle yaptm knk ne bilim ben format falan sadece sıfırlayıpdenedim yine olmadı bu yani :)

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
youtube de nasılsa oyle yaptm knk ne bilim ben format falan sadece sıfırlayıpdenedim yine olmadı bu yani :)
Farklı şekilde usbye formatlaman gerekliydi dostum uefi şeklinde format gerekli sana sen bildiğin gibi format işine girmişsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kanka ben bu adama baktım çozüldü sende bi dene

force
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kanka dikkat et bios disk falan silme pc bozulabilir en net videoluda izlerken kesintisiz izle, iyi forumlar.

Las mentiras son necesarias cuando la verdad es
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...