4 Şub 2017 #1 DelPhoİ Enkaz altındayım canım belki başka baharlara Ultra Üye Katılım 3 Şub 2017 Mesajlar 1,870 Çözümler 17 Tepki puanı 295 Ödüller 10 Sosyal 9 HİZMET YILI Arkadaslar win10u sifirlicam format mi oluyor yoksa olmuyor mu win10u sifirlamalk ile format atmak ayni mi acaba ?
Arkadaslar win10u sifirlicam format mi oluyor yoksa olmuyor mu win10u sifirlamalk ile format atmak ayni mi acaba ?
4 Şub 2017 Konuyu başlatan #2 DelPhoİ Enkaz altındayım canım belki başka baharlara Ultra Üye Katılım 3 Şub 2017 Mesajlar 1,870 Çözümler 17 Tepki puanı 295 Ödüller 10 Sosyal 9 HİZMET YILI Zyxel' Alıntı: Format oluyor Mıcrosoftun en buyuk adımı bu tek tık format wındows 10 nun en cekıcı yanı bu Genişletmek için tıklayın ... Herseyi sil dedim ve bu islem bir kac saat surcek dedi ve sifirlarken sorun olustu dedi Oyla 0 Olumsuz oyla
Zyxel' Alıntı: Format oluyor Mıcrosoftun en buyuk adımı bu tek tık format wındows 10 nun en cekıcı yanı bu Genişletmek için tıklayın ... Herseyi sil dedim ve bu islem bir kac saat surcek dedi ve sifirlarken sorun olustu dedi
4 Şub 2017 #3 Emir74 E Uzman Üye Katılım 15 Şub 2016 Mesajlar 225 Tepki puanı 0 Ödüller 5 10 HİZMET YILI DelPhoİ' Alıntı: Zyxel' Alıntı: Format oluyor Mıcrosoftun en buyuk adımı bu tek tık format wındows 10 nun en cekıcı yanı bu Genişletmek için tıklayın ... Herseyi sil dedim ve bu islem bir kac saat surcek dedi ve sifirlarken sorun olustu dedi Genişletmek için tıklayın ... pc gg git fotmat at Oyla 0 Olumsuz oyla
DelPhoİ' Alıntı: Zyxel' Alıntı: Format oluyor Mıcrosoftun en buyuk adımı bu tek tık format wındows 10 nun en cekıcı yanı bu Genişletmek için tıklayın ... Herseyi sil dedim ve bu islem bir kac saat surcek dedi ve sifirlarken sorun olustu dedi Genişletmek için tıklayın ... pc gg git fotmat at
4 Şub 2017 Konuyu başlatan #4 DelPhoİ Enkaz altındayım canım belki başka baharlara Ultra Üye Katılım 3 Şub 2017 Mesajlar 1,870 Çözümler 17 Tepki puanı 295 Ödüller 10 Sosyal 9 HİZMET YILI Emir74' Alıntı: DelPhoİ' Alıntı: Herseyi sil dedim ve bu islem bir kac saat surcek dedi ve sifirlarken sorun olustu dedi Genişletmek için tıklayın ... pc gg git fotmat at Genişletmek için tıklayın ... Ama orjinal win10 degil siteden arqcini indirip yukseltim Oyla 0 Olumsuz oyla
Emir74' Alıntı: DelPhoİ' Alıntı: Herseyi sil dedim ve bu islem bir kac saat surcek dedi ve sifirlarken sorun olustu dedi Genişletmek için tıklayın ... pc gg git fotmat at Genişletmek için tıklayın ... Ama orjinal win10 degil siteden arqcini indirip yukseltim
4 Şub 2017 #5 İbn-i Sina İ Onaylı Üye Katılım 29 Ocak 2017 Mesajlar 80 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI atma ziya w8 de de var ben ara sıra yapıyorum Oyla 0 Olumsuz oyla
4 Şub 2017 Konuyu başlatan #6 DelPhoİ Enkaz altındayım canım belki başka baharlara Ultra Üye Katılım 3 Şub 2017 Mesajlar 1,870 Çözümler 17 Tepki puanı 295 Ödüller 10 Sosyal 9 HİZMET YILI İbn-i Sina' Alıntı: atma ziya w8 de de var ben ara sıra yapıyorum Genişletmek için tıklayın ... Ne tam olarak anlamadm Oyla 0 Olumsuz oyla
İbn-i Sina' Alıntı: atma ziya w8 de de var ben ara sıra yapıyorum Genişletmek için tıklayın ... Ne tam olarak anlamadm
4 Şub 2017 Konuyu başlatan #7 DelPhoİ Enkaz altındayım canım belki başka baharlara Ultra Üye Katılım 3 Şub 2017 Mesajlar 1,870 Çözümler 17 Tepki puanı 295 Ödüller 10 Sosyal 9 HİZMET YILI Sütlaç' Alıntı: kardeş mantıklı konuş biraz sıfırla deyince sence neyi kasteter ? Genişletmek için tıklayın ... Bazilarini silmeme sansi olabilir yani win 10 sifirlar sistemi sifirlamayabilir yani format iste tum sistemi silme Oyla 0 Olumsuz oyla
Sütlaç' Alıntı: kardeş mantıklı konuş biraz sıfırla deyince sence neyi kasteter ? Genişletmek için tıklayın ... Bazilarini silmeme sansi olabilir yani win 10 sifirlar sistemi sifirlamayabilir yani format iste tum sistemi silme