Win 7 baya sorunum var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
öncelikle Herkese selam.

Ben win 7 kullanıyorum ve bi sorunum varken güvenlı modda başlatmıştım ondan sonra sorunum çözüldü ama sonra her bilgisayarı actığımında 2 kullanıcı olduğunu farkettim. Yani direk masaüstü gelmiyor 2 kullanıcıdan birini secebiliyorsun

Benim kullandığım hesapta hiçbir yetki bulunmuyor. En ufak bir yetkim bile yok bunu nasıl çözebilirim yardım.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Soyle Yap yeni Kullanıcı filanda açamıyorsun degilmi o ya evindeki kişi oyle yapmıs yada oyle virüsler var benim başımda gelmişti yetkim alınıp yeni hesaba aktarılmıs kendi hesabıma giremiyordum yetki almak için ise belli yerlerde araştırırsan regedit yada gpcedit sayesinde kullanıcına yetki verebilirsin sana tavsiyem win7 kullanma zaten win 7 ler kaldırıldı artık bulunmuyor eskiden indiriyorduk korsan filan yakında onlarda yayımdan kaldırılıcak diye duydum

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Yeni kullanıcı acmayı denemedım o yüzden bilmiyorum şuan virüs taramasını başlattım ve bende bilgisyar acılırken administrator ve user var yani 2 secenek
her acışta kendiminkini secıyorum masaustu dırek gelmıyor yani.

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Sen Bi Anti-Root Kit Kullan Bi Pcni tarattır Sonra Virüsü Sil Eğer Devam Ederse Tavsiyem Reg Edit Şeyine Filan Bak

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Konuk hesabından kasdediyorsan eğer istersen yetki verebilirsin. Veyahut silebilirsin istiyorsan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...