- Yasaklandı
Malesef katalanacaz yav.artık yedıgımız seye katlanıcaz knkammm
evet bazı seylerı ıyı sadece hangısı daha ıyı dıye dusundumşu an 8 ya da 10 tercih edilmeli fakat 10 kullanman iyi olabilir performansı iyidir.
Sana göre fazladan sıkıntıları varmı??8.1 Favorimdir
Aynen katılıyorum bu konudada sana o sürümleri bende öneriyorum onlarda daha az sıkıntı yaşanıyor.[QUOTE = "erenk77121211, post: 2631017, member: 261419"]
Either Windows 10 consumes 1.5 gb of ram, so low ram can cause bad things in games, but winodws 7 eats 500 mb of ram.
[/ QUOTE]
yes correct but install windows 7 lot more other this install, so i recommended windows 10 (1903 to 1909) is better
windows 10 bilgisayarın iyiyse kullanmanı tavsiye ederim açılmayan hileler için ise defender ve başka antivirüs programı varsa kapatmanı, runtimes all in one kurup bilgisayarını yeniden başlatmanı öneririmben 10 kullanıyorum bazı hıleler açılmıyor
Bende onu kullanıyorum çok ama çok menunumher türlü 10 pro en iyisi bence
aynen öyle reıs kımse duzgun bılgı vermedı mesaj kasma derdıAhahaha düstüğümüz duruma bak ya millet windows 10 u öneriyor sebebine bakıyoruz adam tüm hileler açılıyor win 10 efso diyor![]()
Evet çoğu arkadaşın dediği gibi windows 10 bence de en iyisi bunun sebebi microsoft şuan destek vermekte güncellemeler hala geliyor. Microsoft windows 7 den falan desteğini çekti ama hala kullanılıyor bunun bir sebebi de hafif bir işletim sistemi olması eğer bilgisayarınız RAM ve işlemci bakımından zayıfsa windows 7 önerebilirim arka planda çalışan uygulama sıklığı daha az olucağından boştaki RAM miktarınız daha fazla olur. Tabii ki bi tane SSD aldığınızda hiç bunları düşünmenize gerek bile yok. İyi forumlar.
bende windows 10 kullanıyorum şimdiye kadar açamadığım hile yok başarılı tümüben 10 kullanıyorum bazı hıleler açılmıyor
ama windows 10 da güvenlik hataları varAma diyer windowslara göre onunda sıkıntıları var windows 10 daki çoğu eklenti yok ve 8.1 daha çok kasar çünkü tam ayarlanamadı o sürümler.