Seçkin Üye
Tam olarak kurulma işlemindeyken bu hatayı alıyorum ( TechBench'ten iso dosyasını indirdim ve usb olmadan normal dosya ile kurmaya çalıştım. 1909'a geçerken böyle bir sorunla karşılaşmamıştım )
Kanka uzun süre bende yüklemeye çalıştım aynısı oluyor onu usb ile enjekte etmedikden sonra olmuyor ben öyle yaptımEkli dosyayı görüntüle 82651
Tam olarak kurulma işlemindeyken bu hatayı alıyorum ( TechBench'ten iso dosyasını indirdim ve usb olmadan normal dosya ile kurmaya çalıştım. 1909'a geçerken böyle bir sorunla karşılaşmamıştım )
İso dosyasinin icindeki setup ile mi kuruyorsun ?Ekli dosyayı görüntüle 82651
Microsoft'un sitesinden indirmenize gerek yok, TechBench zaten Microsoft'un sitesini ele alarak indirmeler yapar. Muhtemelen geçiş sağlamak istediğiniz sürüm ile mevcut sürüm arasında bir bağlantı problemi oluşmuş olmalı.Ekli dosyayı görüntüle 82651
evetİso dosyasinin icindeki setup ile mi kuruyorsun ?
Usb flash bellege rufus uzerinden yazdirip temiz kurulum yapman gerekiyor.evet
Post automatically merged:
yüksekti
https://memoryhackers.org/konular/windows-10-1909-kurulum-rehberi.207183/ 1809 iso dosyanı bu konudaki gibi yazdır.Usb flash bellege rufus uzerinden yazdirip temiz kurulum yapman gerekiyor.