Çözüldü windows 10 1903- 1909 sürüm nasil geçilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
driver ve oyunları silmeden nasil yapılır bilen varmı

Çözüm
1909 sürümünün iso dosyasını bulman lazım öncelikle googlede arayarak bulabilirsin isa dosayasını bulduktan sonra bir format usb si oluştur herşeyi normal format atar gibi yap ama bir yerde iki secenek çıkacak karşına yükseltme ve özel kurulum diye orada yükseltme seçeneğini seçeceksin programlaın vs silinmeyecek ama tavsiyem oyunları filan yedekleyip tam format atman olur
Arawna
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
1909 sürümünün iso dosyasını bulman lazım öncelikle googlede arayarak bulabilirsin isa dosayasını bulduktan sonra bir format usb si oluştur herşeyi normal format atar gibi yap ama bir yerde iki secenek çıkacak karşına yükseltme ve özel kurulum diye orada yükseltme seçeneğini seçeceksin programlaın vs silinmeyecek ama tavsiyem oyunları filan yedekleyip tam format atman olur

Çözüm
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum 1909 sürümünun iso dosyasını indirmen gerekli arkadaşında dediği gibi iso dosyasını imdirdikten sonra 8gb yada 16 gb lik bir flash belleğe rufus programı ile uefi olarak yazdırman tabi pc eski ise mbr olarak yazdırman gerekli
Bunları yaptıktan sonra pc ye reset atıp bios ayarlarından flash belleği seçip kurulum bolümunde yukseltme yapman gerekli fakat ben temiz kurulum yapmanı öneririm çünkü yükseltme sonrası pc win old dosyası oluşturacağı icin pc çok kasma yapar dostum

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
İnternette yaz cıkar ama dıkatlı ol yorumları oku yarıda kalırsa isletım sıstemı coker tekrar formatla ugrasırsın

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
işe yarar bilgi teşekkür ederim. peki o win.old dosyasını silmek için illa temiz format atmak mı gerekiyor
aynen dostum old dosyasını sen format atarken yedeklemek istemiyorsan
yapmayabilirsin
temiz format çek derim pc ye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...