Çözüldü Windows 11'den Windows 10'a formatsız geçiş?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba, ben Windows 11 kullanıyorum ve Windows 10 20h2 sürümüne formatsız bir şekilde geçiş yapmak istiyorum mümkün müdür ? mümkünse nasıl yapılır ?

Çözüm
İlk 10 gün içerisinde Windows 11’den Windows 10’a geçiş
  • Bilgisayarınızdan Başlat - Ayarlar - Sistem - Kurtarma adımlarını takip edin.
  • Karşınıza çıkan ekrandan “Geri Git” seçeneğine tıklayın. Bu şekilde Windows 10’a kolaylıkla geri dönebilirsiniz.
Maalesef 10 gün geçti ise Windows 10'dan 11'e geçmenizin üzerinden ya da direkt olarak Windows 11 formatladıysanız format atmanız şart. Önemli verilerini drive'a yükleyip format atabilirsiniz. Tavsiyem Google Drive olacaktır.

https://memoryhackers.org/konular/windows-10-tum-surumler-kurulum-rehberi.254640/
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhaba, ben Windows 11 kullanıyorum ve Windows 10 20h2 sürümüne formatsız bir şekilde geçiş yapmak istiyorum mümkün müdür ? mümkünse nasıl yapı
formatsız bilgiler silinmeden windows 10 indir diyerek direk microsoft beleş deneme veriyor siteden indirip usbye atıp ordan kurabılırsınız bilgileri sakla var öyle gecebilirsiniz diye biliyorum etkinleştirme işidi cmdden cok rahat şekilde çözülüyor zaten direk youtube 1 milyon tane video var

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba, ben Windows 11 kullanıyorum ve Windows 10 20h2 sürümüne formatsız bir şekilde geçiş yapmak istiyorum mümkün müdür ? mümkünse nasıl yapılır ?
wındows 10 kurulum aracını ındırıp oradan kurulum gerceklestırebılırsın ama tavsıye etmem eskı wındows dosyaları pc de yer kaplıyor bu sekılde bence temızınden format ıle yap bunu

Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
formatsız bir yöntem yok bildiğim kadarıyla Mecbur format yolunu izlemek zorunda kalabilirsin

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
İlk 10 gün içerisinde Windows 11’den Windows 10’a geçiş
  • Bilgisayarınızdan Başlat - Ayarlar - Sistem - Kurtarma adımlarını takip edin.
  • Karşınıza çıkan ekrandan “Geri Git” seçeneğine tıklayın. Bu şekilde Windows 10’a kolaylıkla geri dönebilirsiniz.
Maalesef 10 gün geçti ise Windows 10'dan 11'e geçmenizin üzerinden ya da direkt olarak Windows 11 formatladıysanız format atmanız şart. Önemli verilerini drive'a yükleyip format atabilirsiniz. Tavsiyem Google Drive olacaktır.

https://memoryhackers.org/konular/windows-10-tum-surumler-kurulum-rehberi.254640/

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...