Windows 10 Kullan pc kaldırmıyorsa bile revios denen sürümler var onları kurarak deneyebilirsin 1809 - 1909 olmasında dikkat et hileler vb çalışmaz oyunlara gelecek olursak daha performanslı olur.
Eğer hile kullanıyorsan Windows 7, Windows 8 geçince hilleri kullanmazsın şuanlık en güncel olan WIndows 10 tabiki ama tabi performans kısmından en iyi performansa sahip olan Windows 7, Windows 8.1
kardeşim windows 7 nin sürümü geçti bence onu daha kullanma zaten artık bazı şeyleri kaldırmıyor bence windows 10 al ben önceden windows 7 kullanıyodum çok seviyordum ama microsof windows 7 nin sürümünü bitirince windows 10 a geçtim çok memnunum bence sende windows 10 kullan
Windows 10 daha iyi çünkü tüm herşeyi indirebilip açabiliyorsun herşey genelde çalışır ve en son windows sürümü olduğu için daha yüksek bir performans sunuyor.
win10 neden diceksin artık çogu şey win10 göre tasarlanıyor yani win7 çalıştırmıyor basit örnek sitedeki hileler ve bir çok oyun buna dahil ilaveten win10 oyun modu diye bir durum var artık daha iyi optimize veriyor