Onaylı Üye
hangisi daha iyi windows 11 mi 10 mu çünkü ben 10a geçme istiyorum 11 i beğenmedim garip garip olayları var bazen sıkıntı falan yaşıyorum hatta bazı uygulamaları kullanırken yani sizce win 10 iyi mi
yok windows 11deyim şuan ama win 10 a geri almak istiyorum onu nasıl yapıcam bilmiyorum unuttum biliyodum da flash bellek var bende biri söyleyebilir mi nasıl yapıcağımıwindows 10 kararlı sürüm kanka yani stabil çalışıyor çok büyük güncellemede almıyor sadece haftada bir defender güncellemeleri falan tamamlanmış bir sürüm windows 11 daha yeni görsel arayüz olarak çok iyi olsada tam performans sağlıyamıyor bence daha cok güncelleme alacak bence biraz bekle büyük güncellemeler geldiği zaman yükle
10 daha iyi performans açısından fps oyunlarında falan yenilik win 11hangisi daha iyi windows 11 mi 10 mu çünkü ben 10a geçme istiyorum 11 i beğenmedim garip garip olayları var bazen sıkıntı falan yaşıyorum hatta bazı uygulamaları kullanırken yani sizce win 10 iyi mi
sistemim iyi de yani win 11 de bazı oyunlarda falan hata alıyorum türkçe yaması kurarken falan hatalara baktığımda da pcnin win 11 olduğu için hata verdiğini falan görüyorum o yüzden win 11 sıkıntılı biraz yaPerformans istiyorsanız windows 10 zaten sisteminiz iyiyse windows 11 kullanabilirsiniz iyi forumlar
Hata vermesi normal w11 de biraz üst seviyelere çıkmak istediler program olsun oyun olsun hala yetişemeyen onlarca şey var windows 10 kullan sen bendeki sistemde çok iyi windows 10 sevdiğim için ondayım hatta 8.1 ekran kartı desteklese ona döneceğimsistemim iyi de yani win 11 de bazı oyunlarda falan hata alıyorum türkçe yaması kurarken falan hatalara baktığımda da pcnin win 11 olduğu için hata verdiğini falan görüyorum o yüzden win 11 sıkıntılı biraz ya