aynı sorun var i5 5200u işlemci geforce 920m ekran kartı ve 12 gm ram var bilgisayarda lol de 60 fps alıyorum fight girince 40 a falan düşüyo o yüzzden windows 7 ye geçmek istiyorumwin10 gectim pc yavasladı niye
Pc özelliklerin neler? Eğer düşükse normaldir.win10 gectim pc yavasladı niye
bunu yapamıyorum malesef windows.old dosyası silinmiş yinede teşekkürlerYükseltme işlemi ile Windows 10' a yükselttiniz ve Windows.old klasörünü silmediyseniz Başlat\Ayarlar\Güncelleştirme ve Güvenlik\Kurtarma seçeneğine tıkladığınızda, sağ tarafta Windows 7' ye Geri Dön kısmından önceki işletim sistemine geri dönebilirsiniz.5 May 2020
Pc özelliklerin neler? Eğer düşükse normaldir.
benim ki i5 5200 u geforce 920 m e.k 12 gb ramPc özelliklerin neler? Eğer düşükse normaldir.
bios menüsünde neler yapmam gerekUSB Bellek Bul En Az 4 GB Windows 7 iso indir modlanmamış olmasına iyi bakın ardında rufus ile usb belleğe yazdırın bios menüden kurun
gecemen icin bilgisayarın uyumlu olması lazım bir bilgisayarcıya git o sana yardımcı olurmerhaba arkadaşlar benim bi sorum var şuan bilgisayarım windows 10 education işletim sistemine sahip ve ben format atıp windows 7 ye geri dönmek istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olabilecek var mı ?
ram in yetersiz kaldığı içinwin10 gectim pc yavasladı niye
gecmenı tavsiye etmem win 10 daha güzelgecemen icin bilgisayarın uyumlu olması lazım bir bilgisayarcıya git o sana yardımcı olur
bencede win 10 daha iyi ama oyunlarda istediğim performansı alamıyorum win 10 da i5 5200 u işlemci geforce 920 m ekran kartı ve 12 gm ram olmasına rağmen lolde en düşük ayarlarda 60 fps alıyorum fight girince 40 fps düşüyorgecmenı tavsiye etmem win 10 daha güzel
32 bit mi 64 bit mi yapmalıyımwin 7 format flaşı doldur format at öyle geçersin ancak
64 bit yap dostum tabikide sistem özelliklerine göre32 bit mi 64 bit mi yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?