- Konuyu başlatan
𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
i5 5200u 12 gb ram geforce 920 m 2gb ekran kartı64 bit yap dostum tabikide sistem özelliklerine göre
sistemin nedir
i5 5200u 12 gb ram geforce 920 m 2gb ekran kartı64 bit yap dostum tabikide sistem özelliklerine göre
sistemin nedir
tamam ne güzel işte win 10 kullan win 7 de güncelleme yok driver yüklesen bile yeni driverlar hem win 10 isteyecek hemde güncellenmediği için mavi ekran verecek bence hiç gerek yoki5 5200u 12 gb ram geforce 920 m 2gb ekran kartı
ama dostum sistemi yazdım bi bak ona lol de en düşük ayarlarda 60 fps alıyor fightta 40 fps e düşüyor bu normal mi benim sistemim için ? windows 10 dan kaynaklandığını düşünüyorumwin 7 önermiyorum hiç bir zaman çünkü güncelleme gelmediği için
driverlarda mavi ekran hatası alırsın dostum senin için çok sıkıntı olur bu konuda
yani
❤ ❤ ❤
dostum win 10 pro ya geç birde 120 yada 240 gb ssd edin kendineama dostum sistemi yazdım bi bak ona lol de en düşük ayarlarda 60 fps alıyor fightta 40 fps e düşüyor bu normal mi benim sistemim için ? windows 10 dan kaynaklandığını düşünüyorum
bilgisyarda zaten 240 gb ssd var ama hdd yokdostum win 10 pro ya geç birde 120 yada 240 gb ssd edin kendine
ssd fpslerde çok etki eder ayrıca oyunları 1 dk dan az sürede açarsın dostum
❤ ❤ ❤
hdd olmadığı için olabilir mibilgisyarda zaten 240 gb ssd var ama hdd yok
İlk zamanlar olması normaldir. 1-3 gün sonra düzeliyor owin10 gectim pc yavasladı niye
bilgiseyarcıya götür para vermek zorunda kalırsın ama hem bizden daha güvenilir bilgi verir hemde yaparmerhaba arkadaşlar benim bi sorum var şuan bilgisayarım windows 10 education işletim sistemine sahip ve ben format atıp windows 7 ye geri dönmek istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olabilecek var mı ?
teşekkürleronu bilgisayarım' aç sağ tık özellikler de orda yazar şuan pc nin kaç bit oldugunu ona göre yaparsın
windows 10 dan 7 geçme nedenin ne ki ben 7 den 10 geçtim memnunummerhaba arkadaşlar benim bi sorum var şuan bilgisayarım windows 10 education işletim sistemine sahip ve ben format atıp windows 7 ye geri dönmek istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olabilecek var mı ?
ben rufus ile flash bellek yardımıyla atmıştım youtube dan videoları izliyerek yapmıştımmerhaba arkadaşlar benim bi sorum var şuan bilgisayarım windows 10 education işletim sistemine sahip ve ben format atıp windows 7 ye geri dönmek istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olabilecek var mı ?
dostum sistem i5 5200u 12 gb ram geforce 920 m 240 gb ssd ve lolde 60 fps alıyorum fightta 40 falan düşüyor o yüzden windows 7 ye geçmek istiyorumwindows 10 dan 7 geçme nedenin ne ki ben 7 den 10 geçtim memnunum
Post automatically merged:
ben rufus ile flash bellek yardımıyla atmıştım youtube dan videoları izliyerek yapmıştım
benimki 10 home ayarlarda gormustum eski sürümleri yükle yazıyordu ama sende education ise belki vardır bakmanı tavsiye ederimmerhaba arkadaşlar benim bi sorum var şuan bilgisayarım windows 10 education işletim sistemine sahip ve ben format atıp windows 7 ye geri dönmek istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olabilecek var mı ?