Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Win 7 icin microsoft güncelleme ve yazılım konusunda elini bu konuda çekmiş durumda eger geçicem diyorsan internet bağlantısı varken pcye driverlarınıda format usb sine yüklemen yanlız driverlar gücel olmayacaği için sıkıntı yapar hele ki ekran kartı güncellemelerinde çünkü kuzenimin pc den biliyorum format için bana getirir onun ki nide win 10 yaptım
bilgisayarın eskiyse windows 7 iyidir ama windows 7 den elini ayağını çekecek sorunla karşılaşırsın fakat şöyle geçebilirsin 7 ye internetten iso dosyasını indireceksin kasana flash bellek takıp (16GB olması gerek) iso dosyanı diskine atacaksın sonra flash takılıyken isoyu çalıştır dizk yazdır gibi bir şey geliyorsa kapat sağ tıkla birlikte aç de winrar yap içinden setupu aç format yerine gelirsin formatın bittikten sonra flash diski çıkarmayı unutma yoksa tekrar format atmaya çalışır kendi kendine