26 Şub 2020 #1 EzrealFan E Seçkin Üye Katılım 6 Eki 2018 Mesajlar 306 Çözümler 1 Tepki puanı 76 Ödüller 7 7 HİZMET YILI bilgisayarı ilk açtığımda normal derecede kullanılıyor ama 2 3 dakika sonra oyun bile oynamasam disk kullanımı 100 oluyor daha yeni microsoftun sitesinden format attım ama hala aynı yardım edebilecek var mı
bilgisayarı ilk açtığımda normal derecede kullanılıyor ama 2 3 dakika sonra oyun bile oynamasam disk kullanımı 100 oluyor daha yeni microsoftun sitesinden format attım ama hala aynı yardım edebilecek var mı
26 Şub 2020 #2 Geazart Basketball player Süper Üye Katılım 4 Şub 2018 Mesajlar 728 Çözümler 3 Tepki puanı 71 Ödüller 9 Yaş 29 8 HİZMET YILI reis aynı sorun bende vardı bütün servis(hizmetler) araçlarını kapattım güncelleme servislerinide devre dışı bıraktım şimdi bu sıkıntı yok Oyla 0 Olumsuz oyla
reis aynı sorun bende vardı bütün servis(hizmetler) araçlarını kapattım güncelleme servislerinide devre dışı bıraktım şimdi bu sıkıntı yok
26 Şub 2020 Konuyu başlatan #3 EzrealFan E Seçkin Üye Katılım 6 Eki 2018 Mesajlar 306 Çözümler 1 Tepki puanı 76 Ödüller 7 7 HİZMET YILI Geazart' Alıntı: reis aynı sorun bende vardı bütün servis(hizmetler) araçlarını kapattım güncelleme servislerinide devre dışı bıraktım şimdi bu sıkıntı yok Genişletmek için tıklayın ... bütün derken sadece microsoftun mu yoksa genel mi Oyla 0 Olumsuz oyla
Geazart' Alıntı: reis aynı sorun bende vardı bütün servis(hizmetler) araçlarını kapattım güncelleme servislerinide devre dışı bıraktım şimdi bu sıkıntı yok Genişletmek için tıklayın ... bütün derken sadece microsoftun mu yoksa genel mi
29 Şub 2020 #4 Teals53 T Onaylı Üye Katılım 29 Şub 2020 Mesajlar 59 Tepki puanı 1 Ödüller 3 Yaş 25 6 HİZMET YILI ssd mi kullanıyorsun yoksa hdd mi ? çünki yeni formatlayınca windows birçok şeyi toparlamak için bişeyler yapıyor ilk kullanımlarda hdd ise normal Oyla 0 Olumsuz oyla
ssd mi kullanıyorsun yoksa hdd mi ? çünki yeni formatlayınca windows birçok şeyi toparlamak için bişeyler yapıyor ilk kullanımlarda hdd ise normal