Süper Üye
hangisini kaldırmam gerek ? ben 20h2 sürümüne geçmek istiyorumbununla ilgili konu açmıştım linkden bakabilirsin
https://memoryhackers.org/konular/windows-surum-21h2-bilgisayardan-kaldirma.228264/
Eski sürümü temizlemediysen geri dönüş yapabilirsin diye biliyorumSistem geri yükleme ile eski sürümlere dönüş yapılabiliyor mu?
baktım da geri yükleme noktası yok yedekleme yapmamışım maalesefEski sürümü temizlemediysen geri dönüş yapabilirsin diye biliyorum
feature update 21h2 yazıyor onu kaldırman gerekiyorhangisini kaldırmam gerek ? ben 20h2 sürümüne geçmek istiyorum
peki onu kaldırdıgım taktirde hangi sürüme dönecek windows ?feature update 21h2 yazıyor onu kaldırman gerekiyor
İso dosyası hazır şu an onu indirmiştim her ihtimale karşı. İso yüklemesi yaparsam tüm c deki programlar oyunlar vs gidecek doğru mudur ?
Neyi telefona yedekliyordun ?benim bildiğim gidiyor dikkatli ol ben telefona yedekliyordum sende öyle yapabilirsin
Ona sağ tıkladığımda kaldır ibaresi çıkmıyor maleseffeature update 21h2 yazıyor onu kaldırman gerekiyor
Evet iso içindeki setupta kurmayı denersen c diskindeki resimler müzikler vb gitcek usb de aynı durum geçerli d diskine önemi olan verilerinizi atıp usb le c diskine kurunPost automatically merged:
İso dosyası hazır şu an onu indirmiştim her ihtimale karşı. İso yüklemesi yaparsam tüm c deki programlar oyunlar vs gidecek doğru mudur ?
Peki bu iso dosyasını usbsiz yükleme yöntemi var mı? usb bellegim yok şu anda. alternatif yol var mıdır. içerisindeki setup dosyası ile de kurabilir miyimEvet iso içindeki setupta kurmayı denersen c diskindeki resimler müzikler vb gitcek usb de aynı durum geçerli d diskine önemi olan verilerinizi atıp usb le c diskine kurun
iso çift tıklayın içini açın setup göreceksiniz Setup açıp kurabilirsinizPeki bu iso dosyasını usbsiz yükleme yöntemi var mı? usb bellegim yok şu anda. alternatif yol var mıdır. içerisindeki setup dosyası ile de kurabilir miyim
Çok teşekkür ederim. Son olarak setup veya usb ile kurmanın arasında bir fark var mıdır ?iso çift tıklayın içini açın setup göreceksiniz Setup açıp kurabilirsiniz
Deneyeceğim birazdan teşekkür ederimEvet, yeni bir iso dosyası kurduğunuzda tüm verileriniz gitmiş olacak.
usb le kurulum yapmak daha sağlıklı çünki herhangibir boş dosya kalmamış oluyor ve üste dedğim setup açıp kurulum yapamadan önce eğer c ve d diski ayır kullanıyorsanız d diski sökün ve pc açıp setup kurup devam edin bu sayede d diskindeki verilerin tamamaen silinmediğinden emin olmuş olursunuzÇok teşekkür ederim. Son olarak setup veya usb ile kurmanın arasında bir fark var mıdır ?
Çok teşekkür ederim. Deneyip sonucu yazacağımusb le kurulum yapmak daha sağlıklı çünki herhangibir boş dosya kalmamış oluyor ve üste dedğim setup açıp kurulum yapamadan önce eğer c ve d diski ayır kullanıyorsanız d diski sökün ve pc açıp setup kurup devam edin bu sayede d diskindeki verilerin tamamaen silinmediğinden emin olmuş olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?