Windows 10 eski sürüme nasıl geçebilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Ben windows 10 22h2 den 20h2 ye geçmek istiyorum ne yapsam olmadı rufus ile 20h2 yi indirdim sonra mediacreationtool ile 20h2 iso dosyasını seçtim kurulum yaptı sonra yeniden bşalattım bilgisayarı winver'e bakınca tekrar 22h2 sürümünü gördüm sonra güncelleştirmeleri denetle kısmından kurtarma bölümüne girdim eski sürüme geri döne tıkladım ama 20h2 gözükmüyordu tekrar masaüstüne geri döndüm indirdiğim iso dosyasının içini açtım setup.exe ye tıkladım oda kuruldu gene yeniden başlattım ama winvere yazınca gene 22h2 gözüküyordu ben nasıl 20h2 yi basit bir şekilde kururum yardımcı olursanız sevinirim youtube linki atmayın her video izledim gene yapamadım atanlarıda raporlayacağım.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
knk eski sürüm yükliyeceksen atlasOS herzaman iyi ve güvenilir - performans için

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
bendede 21h2 için aynısını yapmıştım windowsta eski sürümleri göstermiyodu rufusa bir 21h2 yazdım sonra boottan usb ile format attım bi kaç aksaklık yaşadım ama benim şahsi yeteneksizliğimdi kısacası eski sürümü diske düzgün yazdından emin ol bazen rufusun hatalarından yazımıyo yada hatalı yazıp geçiyo başarılar şimdiden

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Windows 10'dan daha eski bir sürüme geçiş yapmak istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
  1. Öncelikle, eski sürümün yükleme dosyalarını indirin ve bilgisayarınıza kaydedin. Bunları Microsoft'un web sitesinden veya satın aldığınız Windows sürümünün CD'sinden edinebilirsiniz.
  2. Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve BIOS veya UEFI menüsüne girdiğinizde, boot seçeneklerine girin. Bu işlem farklı model ve markalardaki bilgisayarlar için farklı tuşlar kullanılarak yapılabilir, ancak genellikle F12 veya Esc tuşları kullanılır.
  3. Boot seçeneklerinde, indirdiğiniz yükleme dosyalarının bulunduğu cihazı (USB sürücü, DVD gibi) seçin ve bilgisayarı yeniden başlatın.
  4. Windows kurulum ekranına geldiğinizde, dil ve klavye türünü seçin ve "Yüklemeyi başlat" düğmesine tıklayın.
  5. Önceki sürümü yüklemek için "Yüklemeyi başlat" seçeneğini seçin ve kurulum sihirbazını takip edin. Kurulum sihirbazı sizden eski sürümün yükleme dosyalarının bulunduğu cihazı seçmenizi ve diğer istenen bilgileri girmenizi isteyecektir.
  6. Kurulum tamamlandıktan sonra, bilgisayarınızı yeniden başlatın ve eski sürümü kullanmaya başlayın.
Not: Windows 10'dan daha eski bir sürüme geçiş yaparken, bilgisayarınızdaki tüm veriler ve uygulamalar silinecektir. Bu nedenle, önemli verilerinizi yedeklemeyi unutmayın. Ayrıca, geçiş sırasında cihazınızın donanımının eski sürümle uyumlu olduğundan emin olun.

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
microsoftun a gir iso dosyasından istediğini indir

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Ben windows 10 22h2 den 20h2 ye geçmek istiyorum ne yapsam olmadı rufus ile 20h2 yi indirdim sonra mediacreationtool ile 20h2 iso dosyasını seçtim kurulum yaptı sonra yeniden bşalattım bilgisayarı winver'e bakınca tekrar 22h2 sürümünü gördüm sonra güncelleştirmeleri denetle kısmından kurtarma bölümüne girdim eski sürüme geri döne tıkladım ama 20h2 gözükmüyordu tekrar masaüstüne geri döndüm indirdiğim iso dosyasının içini açtım setup.exe ye tıkladım oda kuruldu gene yeniden başlattım ama winvere yazınca gene 22h2 gözüküyordu ben nasıl 20h2 yi basit bir şekilde kururum yardımcı olursanız sevinirim youtube linki atmayın her video izledim gene yapamadım atanlarıda raporlayacağım.
Bende baya uğraşmıştım 2 3 kere format attım forumdaki bi tane adminin konusundan bakarak sorunsuz yapdım

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Bilgisayarınız başlamazsa, sistem geri yükleme noktasından geri yüklemek veya bilgisayarınızı kurtarmak için bir kurtarma sürücüsü kullanabilirsiniz. Çalışan bir bilgisayarda kurtarma sürücüsü oluşturma hakkında daha fazla bilgi için,

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Microsoftun sitesinden İso dosyasından indir

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Eski sürüme geçemezsin istediğin sürüme format atman lazım

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
internette 20h2 22h2 19h2 gibi windows 10 güncelleme sürümleri adı bağlığı altında google drive dan direkt olarak hazır dosyalar var rufusa vs hiç gerek yok inen dosyayı usbye atıp format işlemine geçiyorsun memoryhackerda link vermek yasakmı bi bilgim yok ondan ötürü link veremiyorum az araştır farklı forumlarda link veren var

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Ben windows 10 22h2 den 20h2 ye geçmek istiyorum ne yapsam olmadı rufus ile 20h2 yi indirdim sonra mediacreationtool ile 20h2 iso dosyasını seçtim kurulum yaptı sonra yeniden bşalattım bilgisayarı winver'e bakınca tekrar 22h2 sürümünü gördüm sonra güncelleştirmeleri denetle kısmından kurtarma bölümüne girdim eski sürüme geri döne tıkladım ama 20h2 gözükmüyordu tekrar masaüstüne geri döndüm indirdiğim iso dosyasının içini açtım setup.exe ye tıkladım oda kuruldu gene yeniden başlattım ama winvere yazınca gene 22h2 gözüküyordu ben nasıl 20h2 yi basit bir şekilde kururum yardımcı olursanız sevinirim youtube linki
bir flash bellek al windows un istedin bir sürümünü flsah bellek in içine yükle daha sonra PC bios ayarlarından flah bellek i seç ve temiz bir format ile hem pc hızlanmış olur hemde istedin sürüme gelir

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
microsoftun a gir iso dosyasından istediğini indir

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Windows ayarlar kisminda var olmasa Microsoft tan iso dasyasi indir

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Windows 10'a yükselttikten sonra sınırlı bir süre için Başlangıç düğmesini, Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Kurtarma seçeneğini belirleyerek ve ardından Windows 10'un önceki sürümüne geri dönün altından Başlarken'i seçerek önceki Windows sürümünüze geri dönebilirsiniz. tşk :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
rufus indir orda eski sürümler var hem format atarsın hemde direk bulursun

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
eski sürüme dönmek için linkten istediğin sürümü indirebiilirsin
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
+
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Benimde Windows 10 bende geçmeye çalışıyorum ama bı yolunu bulamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...