Onaylı Üye
Bende baya uğraşmıştım 2 3 kere format attım forumdaki bi tane adminin konusundan bakarak sorunsuz yapdımBen windows 10 22h2 den 20h2 ye geçmek istiyorum ne yapsam olmadı rufus ile 20h2 yi indirdim sonra mediacreationtool ile 20h2 iso dosyasını seçtim kurulum yaptı sonra yeniden bşalattım bilgisayarı winver'e bakınca tekrar 22h2 sürümünü gördüm sonra güncelleştirmeleri denetle kısmından kurtarma bölümüne girdim eski sürüme geri döne tıkladım ama 20h2 gözükmüyordu tekrar masaüstüne geri döndüm indirdiğim iso dosyasının içini açtım setup.exe ye tıkladım oda kuruldu gene yeniden başlattım ama winvere yazınca gene 22h2 gözüküyordu ben nasıl 20h2 yi basit bir şekilde kururum yardımcı olursanız sevinirim youtube linki atmayın her video izledim gene yapamadım atanlarıda raporlayacağım.
Bilgisayarınız başlamazsa, sistem geri yükleme noktasından geri yüklemek veya bilgisayarınızı kurtarmak için bir kurtarma sürücüsü kullanabilirsiniz. Çalışan bir bilgisayarda kurtarma sürücüsü oluşturma hakkında daha fazla bilgi için,Ben windows 10 22h2 den 20h2 ye geçmek istiyorum ne yapsam olmadı rufus ile 20h2 yi indirdim sonra mediacreationtool ile 20h2 iso dosyasını seçtim kurulum yaptı sonra yeniden bşalattım bilgisayarı winver'e bakınca tekrar 22h2 sürümünü gördüm sonra güncelleştirmeleri denetle kısmından kurtarma bölümüne girdim eski sürüme geri döne tıkladım ama 20h2 gözükmüyordu tekrar masaüstüne geri döndüm indirdiğim iso dosyasının içini açtım setup.exe ye tıkladım oda kuruldu gene yeniden başlattım ama winvere yazınca gene 22h2 gözüküyordu ben nasıl 20h2 yi basit bir şekilde kururum yardımcı olursanız sevinirim youtube linki atmayın her video izledim gene yapamadım atanlarıda raporlayacağım.
bir flash bellek al windows un istedin bir sürümünü flsah bellek in içine yükle daha sonra PC bios ayarlarından flah bellek i seç ve temiz bir format ile hem pc hızlanmış olur hemde istedin sürüme gelirBen windows 10 22h2 den 20h2 ye geçmek istiyorum ne yapsam olmadı rufus ile 20h2 yi indirdim sonra mediacreationtool ile 20h2 iso dosyasını seçtim kurulum yaptı sonra yeniden bşalattım bilgisayarı winver'e bakınca tekrar 22h2 sürümünü gördüm sonra güncelleştirmeleri denetle kısmından kurtarma bölümüne girdim eski sürüme geri döne tıkladım ama 20h2 gözükmüyordu tekrar masaüstüne geri döndüm indirdiğim iso dosyasının içini açtım setup.exe ye tıkladım oda kuruldu gene yeniden başlattım ama winvere yazınca gene 22h2 gözüküyordu ben nasıl 20h2 yi basit bir şekilde kururum yardımcı olursanız sevinirim youtube linki
eski sürüme dönmek için linkten istediğin sürümü indirebiilirsinBen windows 10 22h2 den 20h2 ye geçmek istiyorum ne yapsam olmadı rufus ile 20h2 yi indirdim sonra mediacreationtool ile 20h2 iso dosyasını seçtim kurulum yaptı sonra yeniden bşalattım bilgisayarı winver'e bakınca tekrar 22h2 sürümünü gördüm sonra güncelleştirmeleri denetle kısmından kurtarma bölümüne girdim eski sürüme geri döne tıkladım ama 20h2 gözükmüyordu tekrar masaüstüne geri döndüm indirdiğim iso dosyasının içini açtım setup.exe ye tıkladım oda kuruldu gene yeniden başlattım ama winvere yazınca gene 22h2 gözüküyordu ben nasıl 20h2 yi basit bir şekilde kururum yardımcı olursanız sevinirim youtube linki atmayın her video izledim gene yapamadım atanlarıda raporlayacağım.
Benimde Windows 10 bende geçmeye çalışıyorum ama bı yolunu bulamadımBen windows 10 22h2 den 20h2 ye geçmek istiyorum ne yapsam olmadı rufus ile 20h2 yi indirdim sonra mediacreationtool ile 20h2 iso dosyasını seçtim kurulum yaptı sonra yeniden bşalattım bilgisayarı winver'e bakınca tekrar 22h2 sürümünü gördüm sonra güncelleştirmeleri denetle kısmından kurtarma bölümüne girdim eski sürüme geri döne tıkladım ama 20h2 gözükmüyordu tekrar masaüstüne geri döndüm indirdiğim iso dosyasının içini açtım setup.exe ye tıkladım oda kuruldu gene yeniden başlattım ama winvere yazınca gene 22h2 gözüküyordu ben nasıl 20h2 yi basit bir şekilde kururum yardımcı olursanız sevinirim youtube linki atmayın her video izledim gene yapamadım atanlarıda raporlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?