Windows 10 format

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar windows 7 kullanıyorum ama windows 10 a geçmek istiyorum yardımcı olabilicek varmı format atarken cd ve usb belleğim bulunmamakta
iyi forumlar.

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Direkt upgrade yapabilirsin sıkıntı yok, aktifleştiricilerle aktif ettim ben Windows 7 den Windows 10'a geçişte sıkıntı oluyormu tekrar aktifleştirme lazım mı dersen gerekmiyor birçok aktivasyon aracı ile aktifleştirilmiş Windows 7'yi Windows 10'a upgrade ettim aktivasyon yöntemiyle aktifleştirilmiş sözde lisans aynen devam etti tahmin ediyorum senin sistemde böyle.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

bu link üzerinden aracı şimdiri indirin butonuna bas media creation tool adlı bir dosya inecek bu dosya üzerinden bu bilgisayarı şimdi yükselt dersen bilgisayarın Windows 10'a otomatik olarak yükseltilir herhangi birşey yapmana gerek yok yalnız sürücülerin Windows 10 ile uyumlumu bunu bi kontrol et önce.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Çok teşekkür ederim fakat formattada yardımcı olucak bir arkadaş olursa iyi olur pc çok yavaşladı

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Güzel kardeşim bunu indir Sonra Rufus ile Flash belleğe yazdır youtube rufus nasıl kullanılır diye yazsan cıkar

rufus linki kendi sitesinden

buda pro yapmak için serial key K7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T iyi forum lar

temiz format atarsın

Samsun
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Windowsun kendi sitesinde Var format dosyaları usb yi kullanarak yap hem pc yide sıfırlamış olursun

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Sitesinden iso dosyasını rufus ile usb veya bir cd'ye yazdırıp bios ayarlarından usb ile başlatarak geçebilirsin

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
usbyi fat32 biçinde formatlamayı unutma dostum
Post automatically merged:

usb kullanırsan fat32 biçiminde formatlamayı unutma dostum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...