Windows 10 Giriş Parolasını Unuttum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Diğer Bilgisayarımda Windows 10 Girişte Girmemiz Gereken Parolayı Unuttum Ne Yapanilirim

Lemansmen
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
1803 sürümü öncesi mi sonrası mı?

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Usb üzerinden şifre kırma işlemleri mevcut internette küçük bir araştırma ile detaylı anlatımlara ulaşabilirsin. Bak derim

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Atacağım Linkteki Metini Okursan Napman Gerektiği Yazıyor.
Sanırsam Tek Çaren Format Gibi :(

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

0xc00007b
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bir adet format CD'si bul. Tak bilgisayarına ya da USB'den oluştur farketmiyor. Kurulum ekranına kadar ulaş dil seçiminin altında Bilgisayarınızı Onarın seçeneği çıkacak. Ona tıkla, açılan ekranda komut istemcisini bul.

X:\windows\system32 yazıyor olacak. Buradan windowsun kurulu olduğu dizini bulman gerekiyor, bu sistemin kurulu olduğu bölümden bağımsız olabilir. Geçerli tüm harfleri dene. Her harf deneyişinden itibaren "dir" komudunu uygulamayı unutma. Örnek veriyorum d: yazdın dir komudunu girdikten sonra sistem dosyaların gözüktü.
Kod:
cd Windows
cd system32

ren osk.exe osk.exe.old
copy cmd.exe osk.exe

Bu işlemleri başarıyla yaptıysan şimdi bilgisayarını yeniden başlatıp login ekranında sağdan ekran klavyesine tıkla. CMD ekranını görüyor olman lazım. Görmüyorsan muhtemel bir şeyleri hatalı yaptın, tekrar dene.

CMD ekranı açıldıysa aşağıdaki komudu gir.

Kod:
net user administrator

senden bir şifre isteyecek yazılmıyormuş gibi gözükecek aslında yazıyor olacaksın dikkat et. Ardından entere bastıktan sonra şifreyi tekrarlamanı isteyecek. İki şifreyi de doğru bir şekilde girdiğin zaman

the command completed successfully yazısını görmen gerekiyor. Buraya kadar ulaşıp herhangi bir hata almadıysan admin şifren değişmiş demektir. Kolay gelsin.

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Saçma sapan yorumlar yazmayın, bilgisayarcıya götürerek kırdırmayı deneyebilirsin.

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
Ne formatı USB’den başka sistem kuruyorsun usbye pcye takıyorsun yt de var izle ben çok unuttum kırdım tekrar

Üye
7 HİZMET YILI
LazeSoft veya ElcomSoft yazılımlarıyla kendin kırabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...