Windows 10 Güncelleştirme Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Windows 10 da güncelleştirmeleri denetliyorum fakat güncelleştirme bulmuyor. (0x80080005) bu hata kodunu veriyor internette araştırma yaptım çözümleri uyguladım fakat bir işe yaramadı tavsiyesi olan var mı ?

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
oto guncellemeyi kapat yeniden başlat sonra elinle yap 8.1 de denedim işe yaradı

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Guncelleatirme gecmisinde basarisiz olan guncelleatirmelere bi bak.en son guncellestirmeyi kaldirip cmd yonetici olarak calistir sfc/scannow yazip enterla bitince resetle ve update dene
Post automatically merged:

Gorev merkezini regedit ten veya baska yolla kisa zamanda kapatmismiydin?

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Guncelleatirme gecmisinde basarisiz olan guncelleatirmelere bi bak.en son guncellestirmeyi kaldirip cmd yonetici olarak calistir sfc/scannow yazip enterla bitince resetle ve update dene
Güncelleme geçmişine erişim sağlayamıyorum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
basıyorum bu şekilde takılıp kalıyor. Başarısız güncelleştirme olmadığına eminim

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Korsan olabilirmi kardeşim yapar ondanda kolay gelsin.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Korsan da hersey olabilir.orj aldim pc degistirsem bile mail hesabini tanittigum icin genede kullanabiliyorum.tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI

Gorev merkezini regedit ten veya baska yolla kisa zamanda kapatmismiydin?
Hayır kapatmadım fakat görev yöneticisinde services.exe görünüyordu önceden artık görünmüyor. Sitelerden birinden indirdiğim dosyada keylogger çıktı antimalware ile temizledim keylogger'ın hizmetlerimi sonlandırma olasılığı var mıdır ?

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Windows dosyasiyla birlikte silinmis yada zarar gormus olabilir sfc/scannow onerim ise yarayacaktir.ama virusten kurtuldugundan emin ol

Üye
6 HİZMET YILI
bilgisayarındaki windows güncelleştirme ve güvenlikten open the güncel butonundan yapabilirisn teşekkür ederim

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kardeşim pc yı yeniden basşatırken sifte basılı tut ordan cıkan ekrandan windowsu onarma veya sıfırlama var ordan onar düzelir

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Virus hala pc de olabilirmi acaba update i engelleyebilir

Çok teşekkürler akıllı kardeşim benim biz de bu akıl yoktu sağolasın
Malesef bazilari masj sayisi icin msj atiyor.bizde ilk mesaj kasmak icin mesajlar atmistik ama alakasiz ve sallamasyin degildi

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Virus hala pc de olabilirmi acaba update i engelleyebilir
PC de olmadığına eminim fakat wuauserv diye bi hizmet var onun dosyaları silinmiş galiba cmd de çalıştırırken dosyaları bulamadı galiba son çare olarak format atacağım

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
PC de olmadığına eminim fakat wuauserv diye bi hizmet var onun dosyaları silinmiş galiba cmd de çalıştırırken dosyaları bulamadı galiba son çare olarak format atacağım
Dostum kolay gelsin onerebilceklerimi soyledim.ins cozersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...