Windows 10 hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ben 30 dk once dword hack indirdim oyuna girdim ve log yedim daha sonra ise log yememek için konuları inceledim ve ilk önce %temp% yazıp temizledim daha sonra ise %windir% yazıp temizledim ve pcyi yeniden başlattım ve bu allta gördüğünüz hatayı almaya başladım bunun çözümü nedir yardımcı olurmusunuz ?   

o0MOVm.jpg

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
yahyacandemir' Alıntı:
Bu Konudan Düzeltebilirsin Nader Abi Paylasmıs

http://memoryhackers.org/konu-xigncode-log-hatasi-kesin-ve-net-cozum-100-garanti-2016.mh?COLLCC=1878689983

Isine Yaradıysa +1 rep

Ben zaten bu konudakileri yaptım ve bu yüzden oldu pc

Üye
9 HİZMET YILI
EmreWinner' Alıntı:
yahyacandemir' Alıntı:
Bu Konudan Düzeltebilirsin Nader Abi Paylasmıs

http://memoryhackers.org/konu-xigncode-log-hatasi-kesin-ve-net-cozum-100-garanti-2016.mh?COLLCC=1878689983

Isine Yaradıysa +1 rep

Ben zaten bu konudakileri yaptım ve bu yüzden oldu pc
Bilgisayarcıya git parayı bas sıfırlat tek çözüm o :D :)

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
kardeş %windir% temizlenmiycekti sadece %windir% içindeki prefect ve temp dosyalrı silinecekti geçmiş olsun format atman lazım

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Krdeş windir windows klasörü amk sa,.DÇFSDAFÇASDÇFASÇDF system32yi silmişsin :ÇSAFÇSDÇFQEWÖR%TEWRTYÖREWÖDSÖFGÖSDFGÖSDFGSDÖFg

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
O Dediin %windir% içindeki temp dosyası ve prefecti tek silmen lazımdı maalesef Format Tek Çözüm

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
http://memoryhackers.org/konu-xigncode-log-hatasi-kesin-ve-net-cozum-100-garanti-2016.mh?COLLCC=1878689983 konuda windir klosörünü tamamen silin yazmıyor ancak sen salaklık yapıp tamamını silersen sıkıntı tabikide olur tek çözüm format atman.

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
.çasdfçadsfçdsafçadsfçasdfçdasf DELİRİYORUM.çasdfçadsfçdsafçadsfçasdfçdasf DELİRİYORUM.çasdfçadsfçdsafçadsfçasdfçdasf DELİRİYORUM.çasdfçadsfçdsafçadsfçasdfçdasf DELİRİYORUM.çasdfçadsfçdsafçadsfçasdfçdasf DELİRİYORUM.çasdfçadsfçdsafçadsfçasdfçdasf DELİRİYORUM.çasdfçadsfçdsafçadsfçasdfçdasf DELİRİYORUM.çasdfçadsfçdsafçadsfçasdfçdasf DELİRİYORUM.çasdfçadsfçdsafçadsfçasdfçdasf DELİRİYORUM

Üye
10 HİZMET YILI
hahahhaha system 32 silmişsin kardeşim sadece temp ve prefetc dosyalarını silecektin

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Windows Dosyaların Hepsini Silmişsin Bilgisayarı Kapat F8 Bas Sistem Sistem Onarım Düzeltmeye Gel Geri Yükleme Yap

LeftSpace' Alıntı:
.çasdfçadsfçdsafçadsfçasdfçdasf DELİRİYORUM.çasdfçadsfçdsafçadsfçasdfçdasf DELİRİYORUM.çasdfçadsfçdsafçadsfçasdfçdasf DELİRİYORUM.çasdfçadsfçdsafçadsfçasdfçdasf DELİRİYORUM.çasdfçadsfçdsafçadsfçasdfçdasf DELİRİYORUM.çasdfçadsfçdsafçadsfçasdfçdasf DELİRİYORUM.çasdfçadsfçdsafçadsfçasdfçdasf DELİRİYORUM.çasdfçadsfçdsafçadsfçasdfçdasf DELİRİYORUM.çasdfçadsfçdsafçadsfçasdfçdasf DELİRİYORUM

Bunlar Olmaza Nasıl Gülecez Bilmiyorum Cem Yılmaz.)

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Abi tamam bi hata yaptım ama yüzüme vurmayın Q:EWSX:WQW:SXZ:
NOT: Ben hala pcyi eskisi gbi kullanabiliyom sadece pcyi kapattığımda masa üstündeki klasörler kayıp oluyo DSFDADSF:DASD:FDSDW::a:dsfsdq:dsCX

NOT: Ben hala pcyi eskisi gbi kullanabiliyom sadece pcyi kapattığımda masaüstündeki klasörler kayıp oluyo

NOT: Ben hala pcyi eskisi gbi kullanabiliyom sadece pcyi kapattığımda masaüstündeki klasörler kayıp oluyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...