Windows 10 internet kopması...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bi süre önce win 10 kurdum pc ye ancak her zaman değilde ara sıra bağlantı kopuyor... evdeki internette sıkıntı yok. neden dir acaba

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Denetim masası/Donanım ve Ses/Aygıt Yöneticisi'nden ağ bağdaştırıcılarına gel. Özellikler/Güç yönetimi kısmından Güç kazancı sağlamak için, bilgisayar bu aygıtı kapatsın tikini kaldır

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    21 KB · Görüntüleme: 37
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kardeşim vpn kullanıyorsan kullandığın vpn den dolayı olabilir. Çünkü benim başıma geldi sürekli internetim kopuyordu. Vpnyi kaldırdıktan sonra sorun çözüldü

Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kardeşim bdende aynı sıkıntı aama bende vpn yüklü deil modem le alakıdır belki turktelekommu kullandığın net?

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Bu sorun bendede var sanırım hatsal, internt hatlarıyla alakalı yapabilcek birşey yok online oyun oynayamaz oldum :S

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bende türktelekom kullanıyorum yüksek boyutlu dosya indirince 5 dakikada bir kopuyor bugün eve geldiler sorun modemde dediler tplink modem al dediler banada

DeathZero
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Brother if you are using vpn, it may be because of the vpn you use. Because it happened to me, my internet was constantly breaking. Fixed the issue after removing VPN

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Modemine reset atıp dene dostum, aynı sorunu yaşadım çözemedim. Komple modemi sıfırladım düzelmişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...