Windows 10 Kasıyor Diyenler Windows 10 Teması İçin Kullananlar Buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Merhaba Memory Hackers Sakinleri Ben of nope king Sizlere Bir şey Önereceğim Benim İşime Yaradı Belki Başkasının da İşine Yarar Windows 10 ben teması için kullanıyorum hoşuma gidiyor teması windows 7 den windows 8.1 den güzel bir teması var ama şöyle bi durum var oyunlarda kasma yada bilgisayarda gereksiz donma olayı oluyordu bu yüzden sürekli windows 7 ye dönmek zorunda kalıyordum ama bugün Mh de sağ olsun bir arkadaşın sayesinde bir şey keşfettim windows 10 un Windows 10 enterprise 2016 LTSB Diye bir sürümü varmış sürümden kısaca bahsedeyim.

Sürüm Hakkında
Sürümde windows 10 proda homede aklınıza gelebilecek tüm sürümlerde olan uygulamalar yok yani -Mağaza Xbox Windows 10 un kendine ait video oynatıcısı resim oynatıcısı windows 10 la gelen uygulamaların hiç biri yok şöyle düşünebilirsiniz. Windows 7 ye sanki windows 10 teması kurdunuz.

Yani Sözüm Windows 10 un temasını beğenip te kasma sorunu yaşayan arkadaşlar tekrar windows 7 ye dönüyorsa bu sürümü denemeleri lazım sorunsuz bir şekilde çalışmakta
Windows 10 enterprise 1607 ltsb sürümü güncelleme desteği artık yok ama buna bence gerek te yok interneten indirebilirsiniz. İso dosyasını indiremeyen arkadaşlar olursa yardımcı olurum.

İyi forumlar

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Windows 10'a formatlarken sana girişte soruyor örn: microsoft xbox kullanacakmısın diye sen istediklerini seçip istemediklerini seçmiyorsun ben şu an öyle kullanıyorum. LTSB ile tam olarak aynı olmayabilir*

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Wındows 10 Kokteyl Edıtıon Kullanabılırler Tamamen gereksız hızmetlerden arıdırılmış defender ve dahası çok stabıl sıstem Düşük sistemlıler için edıtlendı Ayrıca tema olarakta deviantart sıstesınde Güzeş temalar var kullanabılırler

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Tema olarak tanıtman biraz yanlış ama güzel konu.

haklısın reis ama windows 10 uygulamaları olmadığı için tema dedim D:
Post automatically merged:

Wındows 10 Kokteyl Edıtıon Kullanabılırler Tamamen gereksız hızmetlerden arıdırılmış defender ve dahası çok stabıl sıstem Düşük sistemlıler için edıtlendı Ayrıca tema olarakta deviantart sıstesınde Güzeş temalar var kullanabılırler

Önerin için teşekkürler.

Tema olarak tanıtman biraz yanlış ama güzel konu.

forumda bi arkadaş demişti dediğim kişi bu arkadaşdır :D

Windows 10'a formatlarken sana girişte soruyor örn: microsoft xbox kullanacakmısın diye sen istediklerini seçip istemediklerini seçmiyorsun ben şu an öyle kullanıyorum. LTSB ile tam olarak aynı olmayabilir*

bence fark var arada gereksiz hizmetleri felan da kurmuyor hem girişte xbox kullanmıyorum desende yüklüyor pc

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
İso dosyasının linkini atar mısın ? Sırf o uygulamalar yüzünden kullanmıyorum win 10 belki senin dediğin sürümde rahat ederim.

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
İso dosyasının linkini atar mısın ? Sırf o uygulamalar yüzünden kullanmıyorum win 10 belki senin dediğin sürümde rahat ederim.

bekle reis atıyorum hemen

x64 :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

X86 :

reis güvenmezsen eğer
Windows 10 enterprise 1607 ltbs iso downlod yazarak bulabilirsin. ama ben buradan indirdim 64 bit olanı indirdim.

İndirme linklerini ekledim arkadaşlar indirebilirsiniz.

Son düzenleme:
Süper Üye
7 HİZMET YILI
Kokteyl artık aylık abonelik sistemine geçti. Yani ücretli oldu fakat ücretsiz sürümleri de idare eder.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
haklısın reis ama windows 10 uygulamaları olmadığı için tema dedim D:

Önerin için teşekkürler.

forumda bi arkadaş demişti dediğim kişi bu arkadaşdır :D

bence fark var arada gereksiz hizmetleri felan da kurmuyor hem girişte xbox kullanmıyorum desende yüklüyor pc
Olabilir ama xbox driverlarını falan da yüklüyor sonuç olarak. Ben gameped ile oyun oynamak istersem netten driver yüklemek zorunda kalmıyorum

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Kokteyl artık aylık abonelik sistemine geçti. Yani ücretli oldu fakat ücretsiz sürümleri de idare eder.

kokteyl ile ltbs arasında ne fark var

Olabilir ama xbox driverlarını falan da yüklüyor sonuç olarak. Ben gameped ile oyun oynamak istersem netten driver yüklemek zorunda kalmıyorum

reis benim amacım burda saten kasmadan oyun oynatmak değil windows 10 kurupta pc si kasanlar ama temasını sevenler için açtım bunu :d

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Kanka öneriler için teşekkürler Windows 10 gerçekten mükemmel tabi bazı hataları olmazsa

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kokteyl ile ltbs arasında ne fark var

reis benim amacım burda saten kasmadan oyun oynatmak değil windows 10 kurupta pc si kasanlar ama temasını sevenler için açtım bunu :d
Oyun oynamakla ne alakası var ? Microsoft uygulamalarının yararının olabileceğini söylemek için yazdım. Bir de "saten" değil "zaten"

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Oyun oynamakla ne alakası var ? Microsoft uygulamalarının yararının olabileceğini söylemek için yazdım. Bir de "saten" değil "zaten"

şivemden dolayı saten yazıyorum edebiyat yapmana gerek yoktu. Reis senin windows 10 la sorunun var mı kurunca kasma yapıyor mu yapmıyorsa konu üzerine tartışmamıza gerek yok kasanları ilgilendiren bir konu bu konu

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
şivemden dolayı saten yazıyorum edebiyat yapmana gerek yoktu. Reis senin windows 10 la sorunun var mı kurunca kasma yapıyor mu yapmıyorsa konu üzerine tartışmamıza gerek yok kasanları ilgilendiren bir konu bu konu
Rahatsız olduğum için "zaten" olduğunu belirttim. Amacım kimseyi kırmak değil yazıya takıntılıyım benim problemim , ama yazıya şive katmak ilginç.
win10 konusuna gelirsek; windows 10 um kasmıyor diye insanlara öneride bulunamaz mıyım? LTBS kurmak istemeyenler için bilgi vermek istedim .

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Rahatsız olduğum için "zaten" olduğunu belirttim. Amacım kimseyi kırmak değil yazıya takıntılıyım benim problemim , ama yazıya şive katmak ilginç.
win10 konusuna gelirsek; windows 10 um kasmıyor diye insanlara öneride bulunamaz mıyım? LTBS kurmak istemeyenler için bilgi vermek istedim .

reis bende bir şey demedim stn 2 mizde yanlış anlayıp konuları yanlış yere çektik ondan böyle oldu sorun yok kapatalım konuyu burada.

Üye
7 HİZMET YILI
Zaten Sağlam bir bilgisayarın varsa bunlara gerek bile olmaz

Üye
8 HİZMET YILI
bekle reis atıyorum hemen

x64 :

X86 :

reis güvenmezsen eğer
Windows 10 enterprise 1607 ltbs iso downlod yazarak bulabilirsin. ama ben buradan indirdim 64 bit olanı indirdim.

İndirme linklerini ekledim arkadaşlar indirebilirsiniz.
usta bu windows 10 ltbs de oyun ve hile programlarında sıkıntı yaşanırmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...