sağol zaten 8.1 den 10 a geçtim pişmandım arkadaşlarım 10 proya geç dediBen buraya linki bırakıyorum windows'un orjinal konusuna bir bak farklı görürsün zaten hocam ben pro kullanıyorumBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
şimdi baktım sitesinden proda daha fazla özellik varmış pişman olurmuyum bilmiyorumBen bi fark göremedim knkam
aynn bende 8.1 den 10 geçtim hata yani bilseydim kalırdım çok kasıyoben window 8.1 den windows 10 a geçtim birdaha hata yapmak istemiyorum
1050 ti 16 gb ram i7aynn bende 8.1 den 10 geçtim hata yani bilseydim kalırdım çok kasıyo
Post automatically merged:
knk pc özellikleri neler
valla zaten 1 kere yaptım hata proyada para vermiyek şimdiWin 10 kullan rahatına bak.
windows 10 da kal diyorsun yanipro sürümünde özellikle iş bilgisayarları için önemli özellikler var uzaktan bağlanma gibi
Aşağıdaki linkte pro sürümü ile gelenler yazıyor bunları kullanmayacaksan windows 10 da kalwindows 10 da kal diyorsun yani
sağol genellik windows 10da kal diyo windows 1 0da kalıcamAşağıdaki linkte pro sürümü ile gelenler yazıyor bunları kullanmayacaksan windows 10 da kal
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
iş için kullanmayacam sağol 10 da kalmaya karar verdimpro da daha fazla özellik var
teşekkürler zaten kararımı verdim windows 10 da kalacağımwindows 10 home oyuncular için daha iyi diye biliyorum windows pro ise grafikçiler animasyoncular için diye biliyorum
yok windows 10 da kalıcam yinede bilgi için teşekkürlerpro'da bazı windows ayarlarının ince detayları var ve daha çok etkili alanları var yani, proda yazılım dili falan da var baya iyi bi şekilde
bende geçtim 10 pro yavalla zaten 1 kere yaptım hata proyada para vermiyek şimdi
Post automatically merged:
windows 10 da kal diyorsun yani