Windows 10 lisans meselesini halletmek için nasıl bir yol izlemeliyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Ben Windows un orijinal sitesinden indiriyorum kmspico programı ile lisanslı yorum hiç sorun cikartmiyor

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
orjinal al aga almışken tam olsun Dİğerleri Bi zamandan sonra sıkıntı çıkarabilio

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Aynı durumu ben de yaşamıştım. İleride anakart değiştirme durumunuz olursa RETAIL kutu lisans almanızı öneririm. Ömür boyu lisansa sahip olmuş oluyorsunuz. OEM keyi bilgisayar parçalarını satın aldığınız yerden daha ucuza alabilirsiniz. OEM keyler anakarta yapışır ve başka bilgisayara taşınamazlar. KMSPico 'ya bulaşmayın. KMSPico ile lisanslanan bilgisayarlar ne olduğu belli olmayan bir ağın içerisine dahil oluyor. Ağın sahibi çeşitli amaçlar için sisteminizi kullanabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Lisans satın almanız tercih edilir, ancak aynı zamanda pencereleri kırabilir veya çevrimiçi lisans kodlarını kullanabilirim.

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Windows u en güvenli kendi sitesinden alabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ben Böyle durumlarda reloader kullanıyorum şak diye aktif ediyo zararı vb falan varmı bilmiyorum ama şuanlık bi sıkıntı yok en son 2019 ocakta format atıp kullanmıştım reloaderı

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Uygun fiyatlı bulunuyor keyler yada cr4ck yapabilirsin ama link paylaşımı yasak kendin bulman lazım

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Yillarca bedava kullandım 1 kere sorun yaşamadım yaşayanda görmedim. KMS aracı ile ürün kaydı yapıp devam et.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum eğer orjinal key alacak durumun yoksa "Kmspico" isimli programı kullanabilrsin, ya da Cmd ile etkinleştirmenin bir yolu daha var internette bununla alakalı çokça video var onlara bakabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bence gerçeğini al ya nolur nolmaz belki ilerdi bi gelişme olur bütün crackler kapanır felan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...