Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows 10 lisans meselesini halletmek için nasıl bir yol izlemeliyim?
Aynı durumu ben de yaşamıştım. İleride anakart değiştirme durumunuz olursa RETAIL kutu lisans almanızı öneririm. Ömür boyu lisansa sahip olmuş oluyorsunuz. OEM keyi bilgisayar parçalarını satın aldığınız yerden daha ucuza alabilirsiniz. OEM keyler anakarta yapışır ve başka bilgisayara taşınamazlar. KMSPico 'ya bulaşmayın. KMSPico ile lisanslanan bilgisayarlar ne olduğu belli olmayan bir ağın içerisine dahil oluyor. Ağın sahibi çeşitli amaçlar için sisteminizi kullanabilir.
Ben Böyle durumlarda reloader kullanıyorum şak diye aktif ediyo zararı vb falan varmı bilmiyorum ama şuanlık bi sıkıntı yok en son 2019 ocakta format atıp kullanmıştım reloaderı
Dostum eğer orjinal key alacak durumun yoksa "Kmspico" isimli programı kullanabilrsin, ya da Cmd ile etkinleştirmenin bir yolu daha var internette bununla alakalı çokça video var onlara bakabilirsin.