Windows 10 lite sürümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
visâl
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bilgisayarımda donmalar arttığından win7ye formatlamak istedim bir sürü konu okudum 'Windows 10 Superlite' adını çok duydum kısaca nedir, kullanan arkadaşlar tecrübelerini anlatırsa sevinirim

Bjorn Lothbrok

B
Bu tür sistemler modifiye sistemler oluyor. Senin benim gibilerin az windows bilgisiyle ntlite üzerinden eklenilip çıkartılabileceği şeyler. Bu sistemleri indirirken sistemi paylaşanın md5 ve sha değerlerini vermesi lazım ki indirdiğiniz sürüm ile paylaşılan sürümü karşılaştırın yoksa aynı sistemi tekrar derleyip paylaşarak sisteme keylogda gömerler, rat da. Sisteme gelecek olur isek telemetry, defender, otomatik başlatma, aero efektleri gibi şeyler sistemden çıkartılarak lite hale getiriliyor dolayısıyla normal Windows 10 sürümlerinden daha performanslı ancak güncelleme yapamıyorsunuz sistemde. Güncelleme yaptığınız vakit sistemde kararsızlıklar yaşanabiliyor. En önemliside bazı yazılımlar ile sorun yaşatabilme ihtimali var. İmkanınız var ise çalışmayı sanallaştırma programlarına kurup önce deneyin. Performans yönünden iyi bir çalışmadır..

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
windows 10 pro kullanıyorum hiç sorun yaşamadım şuana kadar sanada tavsiye ederim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
oyun oynuyorsan pro sürüme yükseltmeni öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bu pencereli oyunlarda birçok hata vardı

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Windows 10 ların arasında bir fazla şey yok kardeşim windows 10 ların hepsi aynı

Üye
5 HİZMET YILI
windows 10 pro kullanıyorum hiç sorun yaşamadım şuana kadar sanada tavsiye ederim

Üye
5 HİZMET YILI
bilgisayar çok üretken değilse, işe yarar, ancak normal Windows 10'u kullanmak daha iyidir

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Dostum; modifiye edilmiş sistem tavsiye etmem. Çünkü bir süre sonra randımanlı olmadığını anlayacaksın, bazı programları açarken sorunlar olacak ve bir de güncellemelerden yana olumsuz etkilecek sistemin. En iyisi Windows 10 ' orjinal sürümleri ve SSD'li sistem kullanırsan daha da memnun kalacaksın.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hocam ghost spectre modlu windows 10 dene. 1 yıldır kullanıyorum aşırı memnunum. YouTube kanalına bi bak

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
google getintopc its a site has a many operation im using windows 10 lite edition v11 its really good for gaming

GrimmyGrimzz
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Düşündüğüm yaklaşık 70 işlemle ve Windows uygulaması olmadan bir şeyle gelecek. Aynı zamanda bir cmd'ye benzeyen ancak üzerinde birçok şey yapmanıza izin veren bir "ghostbox" uygulamasıyla birlikte gelir; pencereleri etkinleştirmek, birçok program yüklemek (Linux'ta terminal kullanmak gibi), alan açmak, işleri devre dışı bırakmak vb.

Uzman Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Bir farkı var mıdır bilmiyorum ama bazı gruplarda bu sürümü kullanan kişilerin az da olsa daha fazla fps aldığını duydum.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Windows 10 pro varken Lite nedir ki aldıysanda bari lisans için para verme crackları var sonra üzülürsün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...