Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Teşekkür ederim sedece amd radeon için nihai performans var zaten bende.Nihai performans işlemleri amd işlemcilerdede aynı fakat amd kartlar için ayrı bir post oluşturacağım
Teşekkür ederim sedece amd radeon için nihai performans var zaten bende.Nihai performans işlemleri amd işlemcilerdede aynı fakat amd kartlar için ayrı bir post oluşturacağım
İnternette az araştırmayla bazı kişilerin ısınma sorunu yaşadığını görebiliriz.Ben sadece kendi fikrimi belirttim ve tavsiyede bulundum seninle "bilgi" yarışına girmemi gerektirecek bir durum yok iyi forumlar.Overclock yada benzeri bir uygulama yapmıyorsun sadece güç tüketimi endişesi yaşamadığın zamanlarda daha fazla performans için kullanılan bir olay.
Lütfen bilginiz olmadığı konular hakkında yorum yapmayın
Onun içinde bir konu paylaştım zaten iyi forumlar dilerimİnternette az araştırmayla bazı kişilerin ısınma sorunu yaşadığını görebiliriz.Ben sadece kendi fikrimi belirttim ve tavsiyede bulundum seninle "bilgi" yarışına girmemi gerektirecek bir durum yok iyi forumlar.
çok teşekkürlerNihai Performans Modu ( Windows 10 için geçerli)
1- İlk olarak Komut İstemcinizi Yönetici olarak çalıştırın
2- powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61 Komutu kopyalayıp Komut istemcisine yapıştırın
3- Güç seçenekleri modundan Nihai Performansı etkinleştirin
Ekli dosyayı görüntüle 36334
NVIDIA Denetim Masası Ayarları
1- 3D Ayarlarının Yönetilmesi Sekmesine Girin
2- Yüksek Performanslı NVIDIA işlemcisini seçin
Ayarlar
Güç yönetim modu / Maksimum performansı tercih et
Doku süzme/kalite / Yüksek Performans şeklinde ayarlayıp kaydedip çıkın
Ekli dosyayı görüntüle 36333
Umarım Faydalı Olmuştur İyi Oyunlar!