Seçkin Üye
Arkadaşlar merhaba. Geçen günlerde windows 10 yükleyecektim ve yükledim. Windows 8 ve 7 ye aşina olduğum için orda cpu kullanımı azaltma ve performansı arttırma yöntemlerini biliyordum ancak burda biraz zorluk çekiyorum yerlerini bulmada. Var mı önerileriniz bunları yapsan daha iyi olur diye?
İntel işletim sistemi kullanıyorum i7 4710mq.hangi işletim sistemini kullanıyorsun amd mi intel mi ?
Pil kısmına bastığımda sadece pil ayarları yazan ve pilin yüzde kaç şarj olduğunu gösteren bir sekme açılıyor.cmd yi yönetici olarak aç
bu komutu yapıştır güç seçeneklerinden nihai performans modunu seçKod:powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61
İntel işletim sistemi kullanıyorum i7 4710mq.
Teşekkürler dostumcmd yi yönetici olarak aç
bu komutu yapıştır güç seçeneklerinden nihai performans modunu seçKod:powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61
Eyvallah sağolasın.kral aramaya güç ve uyku ayarları yaz sağ tarafta ek güç ayarları var bu kısımda ek planları göster de ve seç
Teşekkür ederim ancak bu adımları biliyordum daha çok cpu kullanımı azaltmak adına sormuştum ben soruyu.masaüstüne sağ tıkla
NVDIA Denetim masası
görüntü ayarları Kaliteye' çek
3d ayarlarının yönetilmesini - yüksek performans NVIDIA işletimcisine çek
physX yapılandırması geforce ekran kartına çek
sağol knk bende deniycemcmd yi yönetici olarak aç
saol reis etksi oldu birazcmd yi yönetici olarak aç
yeni konu paylaştım umarım işine yarar bi göz gezdir istersen.Arkadaşlar merhaba. Geçen günlerde windows 10 yükleyecektim ve yükledim. Windows 8 ve 7 ye aşina olduğum için orda cpu kullanımı azaltma ve performansı arttırma yöntemlerini biliyordum ancak burda biraz zorluk çekiyorum yerlerini bulmada. Var mı önerileriniz bunları yapsan daha iyi olur diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?