Windows 10 performans sürümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puma
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba, biliyorsunuzdur ki windows 10un performans sürümleri var aslında sonradan yapılandırılanlar diyebiliriz. Bahsettiğim şey ISO Dosyaları mesela Windows 10 SuperLite Sürümü. Bana bu windows 10 sürümlerinden hangisini seçmem konusunda yardım edebilecek varmı, yani performans hangisinde daha etkili. Bilen birileri yazsın.

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
+up Böyle birşey olduğunu bilmiyordum, bilgi verirseniz sevinirim..

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Puma
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
+up Böyle birşey olduğunu bilmiyordum, bilgi verirseniz sevinirim..
Hemen veriyorum şimdi biz direk bilgisayarı aldığımızda bilgisayarın bi sürümü oluyor mesela Windows 10 Pro 2004 Gibi adamlar bu sürümü performansı arttıracak şekilde yapılandırıyor, mesela gereksiz tüm programları kaldırıp regeditten bazı ayarlar yapıyorlar ve sizde bunu indirip injekt ederseniz performansınız şaşırtıcı şekilde artıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
I use Windows10 enterprise. There is no problem using Cheat.
To change the version, you need to download the ISO you want using Google, put it in USB, format it, and install it.

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
konuhakkında bılgılendırme amaclı soruyorum varmı vıdeo falan ?

Üye
5 HİZMET YILI
LTSB yada LTSC sürümü olarak da adlandırılır
çıkış yılına göre performans değişiyor ama bilgisayarın bir oyuncu bilgisayarı veya herhangi yüksek model bir bilgisayar ise(win10 pro veya home sorunsuz takılmadan akıcı kullanabildiğin)
ben bu sürümlere geçmeni önermiyorum hiç bir fark hissedemezsin aksine çoğu güncellemeden mahrum kaldığın için çok hata alırsın programlarında.
daha düşük bir pc ise kur, win7 win8 kullanacağına win10 2015 ltsc sürümü kurman çok daha mantıklı

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Puma
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
LTSB yada LTSC sürümü olarak da adlandırılır
çıkış yılına göre performans değişiyor ama bilgisayarın bir oyuncu bilgisayarı veya herhangi yüksek model bir bilgisayar ise(win10 pro veya home sorunsuz takılmadan akıcı kullanabildiğin)
ben bu sürümlere geçmeni önermiyorum hiç bir fark hissedemezsin aksine çoğu güncellemeden mahrum kaldığın için çok hata alırsın programlarında.
daha düşük bir pc ise kur, win7 win8 kullanacağına win10 2015 ltsc sürümü kurman çok daha mantıklı
LTSC'Yi biliyorm ama etkili değil en iyis ReviOs

Üye
7 HİZMET YILI
windows 10 mu kaldı herkes 98 e geçti tüm dünya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...