Üye
Selam beyler Windows 10 Pro bir bilgisayarım var daha fazla hız ve fps için ne önerirsiniz ?
Drive booster önermiyorum dostumknk driver boosteri indir sonra güncellenmemiş uygulamalrını güncelle güncelledikden sonra ben sana bir kod vericeğim o kodu driver booster key kısmına yapıştırıcaksın ve 12 tane program indirmeni isticek onları indirdikten sonra garanti +30 fp alıcaksın
neden knk ben kullandım çok da işime yaradıDrive booster önermiyorum dostum
Driver Booster daha önce bilgisayarımda sorun yaratmıştı tekrardan yaratır diye şüpeleniyorum.knk driver boosteri indir sonra güncellenmemiş uygulamalrını güncelle güncelledikden sonra ben sana bir kod vericeğim o kodu driver booster key kısmına yapıştırıcaksın ve 12 tane program indirmeni isticek onları indirdikten sonra garanti +30 fp alıcaksın
Ekran kartına nasıl overclock yapılıyor ki ? Ram'lerime yaptım ama ekran kartını bilmiyorumpro yerine home olur ya da ekran kartı uygunsa overclock
Kankam o kodu bana ulaştırabilirmisin ?knk driver boosteri indir sonra güncellenmemiş uygulamalrını güncelle güncelledikden sonra ben sana bir kod vericeğim o kodu driver booster key kısmına yapıştırıcaksın ve 12 tane program indirmeni isticek onları indirdikten sonra garanti +30 fp alıcaksın
msi afterburner dan yapabilirsinDriver Booster daha önce bilgisayarımda sorun yaratmıştı tekrardan yaratır diye şüpeleniyorum.
Post automatically merged:
Ekran kartına nasıl overclock yapılıyor ki ? Ram'lerime yaptım ama ekran kartını bilmiyorum