8 gb ramPc'in Windows 10 64 bit destekliyorsa benim önerim windows 10 formatı hileleri sorunsuz kullanabilirsin
Anakartın neydi8 gb ram
1 gb ekran kart
intel pentiium g 870 3.10 işlemci
destekler diye düşünüyorum
Hocam Bendeki 2004 Ben hileyi kullanamaz mıyım şuan ? .dwindows 10 1909 versiyonu bu ay geldi diye biliyorum
aga be desene geene ggaribanın yüzü gülmedi :/kardeşim sadece windows 10 1909 sürümünde çalışıyor
format atmak istemiyorum win 8.1 benim için daha iyi gibi geliyor sizce windows 10 mu 8.1 mi ?Bi format flaşı ayarla içine gezginler den felan win10 indir pc ye format at sonra sabah akşam win
Do you work on windows 7 cheatI used windows 7 when I realized that it doesn't work because there is no written confirmation. But it works
anakart modelini bilmiyorum dxdiag da sadece casper nirvana notbook yazıyor yıllardır sadece işlemcinin pinini biliyorum LGA 1151Anakartın neydi
bir güvenlik duvarı ile ilgili bir sorununuz olabilir, genellikle internet ağınız özel olabilir. Olumlu bir yanıt alabilmek için güvenlik duvarınızı devre dışı bırakmanızı öneririm.
Post automatically merged:
veya antivirüs devre dışı bırakın, pencerelerde hack'i kullanmak 8.1 veya 10'dur.
ben zaten antivürüs programını devre dışı bırakıp öyle deniyorum 8.1 ile çalıştığını il defa sizden duydumbir güvenlik duvarı ile ilgili bir sorununuz olabilir, genellikle internet ağınız özel olabilir. Olumlu bir yanıt alabilmek için güvenlik duvarınızı devre dışı bırakmanızı öneririm.
Post automatically merged:
veya antivirüs devre dışı bırakın, pencerelerde hack'i kullanmak 8.1 veya 10'dur.
sence şartlı tahliye gibi mecbur katlanumarım konuyu uygun yerde açmışımdır.
benim işletim sistemim windows 8.1 pubg lite hilesini benim işletim sistemimde açmıyor bunu arkadaşa söylediğimde bana windows 10 2009 da açılıyor dedi
bu durum ne kadar doğru ? doğruysa da win 8.1 de açamazmıyım bu pubg lite hilesini? windows 8.1 de açılmıyorsa formatsız win 10 a çekebilirmiyim ? yardımcı olursanız çok makbule geçer. şimdiden iyi geceler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?