Üye
Benim PC windows 8.1 Wolftü tek Win 10 da mı çalışıyor yoksa Win 8.1 de çalışır mı ?
Bilgilendirirseniz sevinirim
Bilgilendirirseniz sevinirim
bende denedim olmadı ama yotubeden bişe izledım proglam kullandım oldu bende dene calışıyorBenim PC windows 8.1 Wolftü tek Win 10 da mı çalışıyor yoksa Win 8.1 de çalışır mı ?
Bilgilendirirseniz sevinirim![]()
arkadaş hileden bahsediyor wolftü tüm windows sürümlerinde çalışırhilemi yoksa oyundanmı bahsediyorsun
Hileden bahsediyorum tabii kiarkadaş hileden bahsediyor wolftü tüm windows sürümlerinde çalışır
oyunda bahsediyorhilemi yoksa oyundanmı bahsediyorsun
he bende bilgilenmiş oldum eyvallah win 7 benim pc çalışır inş .Darkadaş hileden bahsediyor wolftü tüm windows sürümlerinde çalışır
win7 çalışırmı bilmiyorum ama çalışmaz ise windows 10a yükseltmeni tavsiye ederimhe bende bilgilenmiş oldum eyvallah win 7 benim pc çalışır inş .D
pc çok kasıyor zaten düşünüyorum da inşallah yararı olurwin7 çalışırmı bilmiyorum ama çalışmaz ise windows 10a yükseltmeni tavsiye ederim
win7 de çalışmazmıwolftü hilesi win 10 da çalışıyor, hilenin sayfasında da yazdığı şekilde
hilenin sayfasında sistem olarak win10 yazılı, win7 de veya diğer sistemlerde denemedimwin7 de çalışmazmı
eyvallah hocam win10 a yükseltmek şart olduhilenin sayfasında sistem olarak win10 yazılı, win7 de veya diğer sistemlerde denemedim