Windows 10 Ses Sıkıntısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam, hayırlı geceler.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

1610402493643.png

Öncelikle sorunumu yazarak değil sanırım fotoğraflarla anlatıcam.
1.Problem'de de görebileceğiniz gibi sağ altta hoparlör simgesine sağ tıklayıp sorunları gider dediğimde böyle bir şeyler çıkıyor.
Fakat olması gereken böyle değil, şöyle diye biliyorum;

1610402500588.png

Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Kardeş denetim masasına gir>Donanım ve sese gir>Sese tıkla>Orada Hoparlör yazar>sağ tıkla varsayılan aygıt olarak ayarla var ona tıkla bakalım ses gelicek mi

Eğer gelmez ise denetim masasına gir>Donanım ve sese gir>Sese tıkla Ses yerinin ss ini at.
Mesaj atarken beni alıntılaki bildirim düşsün yardım edeyim

Üye
5 HİZMET YILI
denetim masasından ses ve donanıma gir kulaklığını varsıyaln aygıt olarak ayarla ve kulaklığına çift tıklayıp ses düzeyini arttır olmazsa yükledğin windows yanlış olabilir bi bilgisayarcıya götürüp yeni windows 10 yüklet ama anakartının kutusundan çıkan cd ye ihtiyacın olucak internete bağlanabilmek için bi donanıma ihtiyacın var onu yüklemek için eğer yoksa onu internetden bulup yükerler ama ekstra ücret alabilirler

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Hocam çok geç cevap veriyorum özür dilerim.

Hoparlör zaten varsayılan, fakat yukarda da yazdığım gibi sorun gider dediğim zaman bir sürü şey çıkıyor. Bunu düzeltmem gerek.

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Kardeş denetim masasına gir>Donanım ve sese gir>Sese tıkla>Orada Hoparlör yazar>sağ tıkla varsayılan aygıt olarak ayarla var ona tıkla bakalım ses gelicek mi

Eğer gelmez ise denetim masasına gir>Donanım ve sese gir>Sese tıkla Ses yerinin ss ini at.
Mesaj atarken beni alıntılaki bildirim düşsün yardım edeyim
Hocam çok geç cevap veriyorum özür dilerim.
Link

Hoparlör zaten varsayılan, fakat yukarda da yazdığım gibi sorun gider dediğim zaman bir sürü şey çıkıyor. Bunu düzeltmem gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...