Çözüldü Windows 10 sistemde şifre nasıl kaldırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, Windows 10 sisteminde şifre kaldırmak istiyorum fakat komut istemine girerken parola soruyor. Yardım edebilecek varsa dönüş yapabilir mi? Teşekkürler.

IMG_20230529_113159.jpg

IMG_20230529_113543.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
usbye pardus yükleyip içindeki önemli verileri aldıktan sonra format atabilirsin veya bitlocker özelliği açık değilse bilgisayarcıda falan direk tüm verileri alırlar.
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kanka sıfırls kurarken şifre koycsn tekrar kurulduktan sonra kaldıra bilirsin

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
usbye pardus yükleyip içindeki önemli verileri aldıktan sonra format atabilirsin veya bitlocker özelliği açık değilse bilgisayarcıda falan direk tüm verileri alırlar.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
dostum güvenli önyükleme ile başlatabilirsen bilgisayarı ordan komut istemcisinden istediğini yapabilirsin youtubedan aç bak güvenli önyükleme ile nasıl başlatılır bilgisayar diye biosdanda yapılır belki yapmıştım ben bi ara da hatırlamıyorum şuan

AMACIM ZARAR GÖRENLERE AZDA OLSA YARDIM EDEBİLMEK
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
suleyman kardes guzel bir format at tabi onemli dosyan yoksa

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bir kaç bios işlemi sonrasımıydı bir şey vardı şifresiz girmenin ama tam olarak hatırlamıyorum. Bence de doğrudan bir video olarak araştır eğer bulamaz isen en son çare formata giriş tabi dedikleri gibi önemli dosyaların yoksa oda

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kardeşim pc modelini google a yazıp güvenli mod tuşunu öğren f8 falandır güvenli mod ile başlat pc yi şifresiz açılır sonrası denetim masası zaten biliyorsundur

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Önemli dosyalarınız yoksa format atmanızı öneririm, öbür türlü kurtarılamayacak bir durum gibi gözüküyor çünkü

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Elinde bir format flashı varsa özelden yazarsan tarif edebilriim. format ekranına gelip bir kaç cmd kodu ile kırabilirsin.

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Active Password Changer programı ile rahatça kaldırabilirsin şifreyi.

İlgili makale aşağıdadır. (Credits Ozengen)

indows 10 şifre kırma işlemi için resimli anlatımımızı takip edebilirsiniz. İşlemi Active Password Changer programı ile yapacağız. Programın İSO formatına da yazımızda ulaşabilirsiniz. Windows kullanıcı şifresi sıfırlama konusunda oldukça başarılı olan bu programın iso dosyasını piyasada bulmak oldukça zor. Aşağıdaki download linkini kullanarak dosyayı indirebilirsiniz. Yazılım ile sadece local şifreleri sıfırlayabilirsiniz. Live password’lar bu işlem dahilinde değildir.

Iso olarak orjinal sitesinden indirebilirsin ===>
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bootlu USB oluşturmak için CDROM simgesine tıklayarak indirdiğiniz iso dosyasını gösterin ve Başlat seçeneğine tıklayın.

İso dosyasını CD veya USB belleğinize yazdırabilirsiniz. Bu işlemler sırasında Rufus yazılımını kullanabilirsiniz. Yazılımın nasıl kullanıldığını, sitemizde arama yaparak bulabilirsiniz. Boot işlemlerini tamamladıktan sonra şifresini kırmak istediğiniz cihazı boot ederek çalıştırın. Yazılım otomatik olarak açılacaktır.

İşletim sisteminiz bulunduğu partition’u seçtikten sonra sisteminizde bulunan tüm local kullanıcılar aşağıdaki görseldeki gibi listelenecektir. Burada şifresini sıfırlamak istediğiniz User’ın karşısında bulunan rakamı yazıyoruz.

Örneğine görseldeki “Zero” isimli hesap için seçim ekranına 1 yazıyoruz.
Kullanıcı ayarlarıyla ilgili bir ekrana yönlendirileceksiniz. Burada şifreyi bir daha açılışta değiştirmek, şifre süresi, hesabı kapatma gibi ayarlar var. Bu ayarda herhangi bir değişiklik yapmanıza gerek yoktur.

Y” tuşuna basarak işlemi tamamlıyoruz. “User’s attributes has been succesfully changed” seçeneğini görüyorsanız işlem başarıyla tamamlanmıştır.

NOT:İşlemden sonra kullanıcı şifresi boş olarak gelecektir. Tek kullanıcıya sahipseniz sistem otomatik açılacaktır.
Kırmızı bir ekran ve uyarı ile karşılaşıyorsanız farklı kullanıcıların şifrelerini sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Son güncelleme ile yazılıma birçok özellik eklenmiştir.

• X86 platformları için hala 32 bit olarak sağlanan, x64 platformları için 64-bit çalıştırılabilir dosya tanıtıldı Kullanıcı arabirimi geliştirilmiş ve büyük çözünürlüklü monitörler için benimsenmiştir (HiDPI)
  • Hesap şifresi sıfırlanmadan önce Kayıt Defteri (SAM) yedeklemesi oluşturulabilir Kayıt defteri (SAM) yedeklemesi geri yüklenebilir, böylece sistemi orijinal durumuna geri döndürür.
  • Profesyonel paketler: Active @ Boot Disk artık UEFI güvenli önyükleme sistemleri ve eski BIOS’u önyükleme yapıyor. En son paket: en son Active @ Önyükleme Diski (64 bit) ve Active @ LiveCD (64-bit) dahil.
Boot oluşturma, şifre kırma, iso dosyası hakkında sorularınızı yorum atarak bizlere iletebilirsiniz. Yazılım tüm Windows işletim sistemi sürümlerinde sorunsuz çalışmaktadır. Alternatif yöntemler ve programlar için sitemizde arama yapabilirsiniz.

Windows 10 ve diğer tüm işletim sistemlerinde şifrenizi kırabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...