benimde en sevdiğim win 7 ama pc yi topladığımda 10 kuruluydu değiştirmek istemedimWindows 7 Den Şaşmayın Herşeye Uyumlu
Bazı Şeylere uyumsuz win 7Windows 7 Den Şaşmayın Herşeye Uyumlu
şu sorunları çözebilsem aslında gerek duymayacağım ama olmazsa tek yol o gözüküyorwin 10 gerçekten sorunlu bir sürüm ! win 8 yada 7 kulanmanı öneririm 7 ve 8 dekilerin sornunu baya az
Valla benim görüşüm o kardeşim bende bi skıntı olmuyo doğrudur illaki bişeyi vardırBazı Şeylere uyumsuz win 7
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
Nasıl herşeye uyumlu ? son cıkan driverler bile uyumlu değil Win7'ye Ve desteğide kesilecek o sürümün.Windows 7 Den Şaşmayın Herşeye Uyumlu
hocam dediğiniz şeyi cmd ile olanı varmıydı benzer bir şeyi cmd den denemiştim bir şey olmamıştı birde yanlış hatırlamıyorsam ben updateleri kapatmıştımHocam google'a WİN10PERFORMANCE EDİTİON aratıp bu yazılımı kurun hem daha hızle ve stabil 10 aydır kullanıyorum link isterseniz özelden atarım.Ama kuramam derseniz Powershell'i yönetici olarak açıpbunu yapıştırın Not:Bu işlem windows update çalışıyorsa Sisteminizdeki bozuk dosyaları tarar ve sağlam dosyalarla değişir.Kod:DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
win 7 için varmı bunun gibi bişey ?Hocam google'a WİN10PERFORMANCE EDİTİON aratıp bu yazılımı kurun hem daha hızle ve stabil 10 aydır kullanıyorum link isterseniz özelden atarım.Ama kuramam derseniz Powershell'i yönetici olarak açıpbunu yapıştırın Not:Bu işlem windows update çalışıyorsa Sisteminizdeki bozuk dosyaları tarar ve sağlam dosyalarla değişir.Kod:DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
Hocam var bildiğim kadarıylawin 7 için varmı bunun gibi bişey ?
göndersene özeldenHocam var bildiğim kadarıyla
reis değişmedi bir şey ya ben update i açmadığım için mi oluyor öyleyse nasıl açılıyordu onuda söyler misinizHocam google'a WİN10PERFORMANCE EDİTİON aratıp bu yazılımı kurun hem daha hızle ve stabil 10 aydır kullanıyorum link isterseniz özelden atarım.Ama kuramam derseniz Powershell'i yönetici olarak açıpbunu yapıştırın Not:Bu işlem windows update çalışıyorsa Sisteminizdeki bozuk dosyaları tarar ve sağlam dosyalarla değişir.Kod:DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?