Ben Windows 11 e yeni geçtim ve hilelerde hiçbir sıkıntı yok çalışması açısından o yönden bilgilendireyim dedim.Ben şu anda Windows 10 22H2 Home Single Language Edisyonu 22H2 sürümü kullanmaktayım. 22H2 ve 1909 sürümleri arasındaki fark nedir ve hile performansı bilgisayar performansı gibi şeyleri umursadığımdan ötürü benim için en kullanışlı windows sürümü nedir öğrenebilir miyim bilgi sahibi olan var ise?
win surumu indirirsen kasma yasarsin ve internetin uzaktan tutmaysa internetin kapanirBen şu anda Windows 10 22H2 Home Single Language Edisyonu 22H2 sürümü kullanmaktayım. 22H2 ve 1909 sürümleri arasındaki fark nedir ve hile performansı bilgisayar performansı gibi şeyleri umursadığımdan ötürü benim için en kullanışlı windows sürümü nedir öğrenebilir miyim bilgi sahibi olan var ise?
ben windows 10 kullanıyorum bazen sıkıntı cıkıyor 11 gectiktensonra bir sıkıntıyla karsılasmadıamBen şu anda Windows 10 22H2 Home Single Language Edisyonu 22H2 sürümü kullanmaktayım. 22H2 ve 1909 sürümleri arasındaki fark nedir ve hile performansı bilgisayar performansı gibi şeyleri umursadığımdan ötürü benim için en kullanışlı windows sürümü nedir öğrenebilir miyim bilgi sahibi olan var ise?
kanka 22h2den 21h1e çekmek istiyorum illa format mı lazım ?Hileler için düşünüyorsan en stabil çalıştırabilecek sürüm 1909 sürümü diyebiliriz pc yi güncelleme almayacak şekilde ayarlarsan hiç bir sıkıntı olmaz dostum
Format atarak geri yüklrme yapmam daha sağlıklı olur dostumkanka 22h2den 21h1e çekmek istiyorum illa format mı lazım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?