Windows 10 Toplu Güncelleştirme Hatası ! ! !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
a high functioning sociopath
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Windows 10 Home işletim sistemim var. 2 hafta önce bir güncelleme geldi (2018-x64 tabanlı Windows 10 Sürüm 1803 06 Toplu Güncelleştirmesi)

(Güncelleştirmeler başarısız oldu. Bazı güncelleştirme dosyaları eksik veya sorunlu. Güncelleştirmeleri indirmeyi daha sonra tekrar deneyeceğiz)

Bu ne anlama geliyor ve çözümü nedir?

Yardımlarınızı bekliyorum ...
Screenshot_1.png
Screenshot_1.png

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Ben Bilgisayara Yumruk Attım Laptop Benimkide Başlatılıyorda Kaldı Sorun Gider V.S Geldi Ondan Dedim Dostum :D
Onunla alakalı değildir dostum merak etme sen :) Yazılımsal bir şey çözümü var biliyorum ama hala bulamadım. Araştırıyorum.

Çözümü Olan Yok Mu Hala ? :/

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Her şeyi denedim. Senin dediklerin bilgisayar hızlandırma ile alakalı. Benim konumla ilgisi olduğunu zannetmiyorum.
Hızlandırma ile pek alakası yok aslında CCleane'in içinde kayıt defteri ve eksik dll dosyalarını bulma kısmı var. Win10 Dosyaların saçma bir şekilde silinmiş ise ki bana fazlaca oluyor kendisi otomatik olarak bulup yüklüyor (IOBit)

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Hızlandırma ile pek alakası yok aslında CCleane'in içinde kayıt defteri ve eksik dll dosyalarını bulma kısmı var. Win10 Dosyaların saçma bir şekilde silinmiş ise ki bana fazlaca oluyor kendisi otomatik olarak bulup yüklüyor (IOBit)
Benim sıkıntım dll dosyaları falan değil. Güncelleme dosyalarının bir hatadan dolayı yüklenememesi ve hata vermesi. Hatada da diyor ki Güncelleştirmeler yüklenemedi dosyalar eksik veya bozuk. Yani sıkıntı güncelleştirme dosyalarında. Bunun nedenini ve çözümünü arıyorum ben.

Bu şehir bir pavyon ve bizim paramız yok.
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Kardeş genellikle bana göre internet hızı yada internetten kaynaklı olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...