Windows 10 update sürekli başa alıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Önemli

Aşağıdaki çözümlerden birini denemeden önce kişisel dosyalarınızı yedeklediğinizden emin olun. Dosyalarınızı başka bir sürücüye yedeklemek için
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
veya bir USB sürücü takabilir ve Dosya Gezgini'ni kullanarak önemli dosyaları USB sürücüye sürükleyip kopyalayabilirsiniz. Windows'ta bir Microsoft hesabı ile oturum açıyorsanız İnternet’e bağlandığınızda sistem ayarlarınız, güncelleştirmeden sonra otomatik olarak geri yüklenir.

Güncelleştirme sırasında bir hata kodu aldım.
Belirli bir hata koduyla hata iletisi alıyorsanız
'ni çalıştırmayı deneyin. Bu, sorunu çözmezse
başlıklı makaleye bakın ve yaygın güncelleştirme sorunlarını çözmeye yardımcı olacak yönergeleri izleyin.

Güncelleştirmem %51-99'a ulaştı ve yükleme işlemi tamamlanmadı. Sorun nedir?
Güncelleştirmeleri indirmek ve yüklemek için gereken süre bağlantı hızına, ağ ayarlarına ve güncelleştirmenin boyutuna bağlıdır. Yükleme işlemi aynı yüzde değerinde takılı kalıyorsa güncelleştirmeleri tekrar denetlemeyi veya
'ni çalıştırmayı deneyin.
Güncelleştirmeleri denetlemek için Başlangıç > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Windows Update > Güncelleştirmeleri denetle'yi seçin.
Yardım almak için görev çubuğundaki arama kutusuna Yardım alın yazın, ardından sonuç listesinden Yardım Alın'ı seçin. Daha fazla sorun yaşıyorsanız geri bildirim bırakmak için görev çubuğundaki arama kutusuna Geri bildirim merkezi yazın, ardından sonuç listesinden Geri Bildirim Merkezi'ni seçin.

Hala takılı mı kalıyor?
Windows güncelleştirmeleri ile ilgili sorun yaşamaya devam ederseniz
ile iletişime geçin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
çakma dimi aga 7 8 tl ye nette var al bence

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bu hata windows sahteyse aliniyor nornalde, en iyisi bi bilgisayarciya gotur. Kurcalayip bozabilirsin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Microsoft'un kendi sitesinden güncel ISO indirip kendiniz manuel olarak bilgisayara yüksetlme işlemini uygulayın.

Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Çok önemli olduğunu düşnüüyorsan temiz bir iso ile sıfırdan kurulum yapman zaten çok daha yararlı olur büyük versiyon değişimlerinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...