Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
veya bir USB sürücü takabilir ve Dosya Gezgini'ni kullanarak önemli dosyaları USB sürücüye sürükleyip kopyalayabilirsiniz. Windows'ta bir Microsoft hesabı ile oturum açıyorsanız İnternet’e bağlandığınızda sistem ayarlarınız, güncelleştirmeden sonra otomatik olarak geri yüklenir.
Güncelleştirme sırasında bir hata kodu aldım.
Belirli bir hata koduyla hata iletisi alıyorsanız
başlıklı makaleye bakın ve yaygın güncelleştirme sorunlarını çözmeye yardımcı olacak yönergeleri izleyin.
Güncelleştirmem %51-99'a ulaştı ve yükleme işlemi tamamlanmadı. Sorun nedir?
Güncelleştirmeleri indirmek ve yüklemek için gereken süre bağlantı hızına, ağ ayarlarına ve güncelleştirmenin boyutuna bağlıdır. Yükleme işlemi aynı yüzde değerinde takılı kalıyorsa güncelleştirmeleri tekrar denetlemeyi veya
'ni çalıştırmayı deneyin.
Güncelleştirmeleri denetlemek için Başlangıç > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Windows Update > Güncelleştirmeleri denetle'yi seçin.
Yardım almak için görev çubuğundaki arama kutusuna Yardım alın yazın, ardından sonuç listesinden Yardım Alın'ı seçin. Daha fazla sorun yaşıyorsanız geri bildirim bırakmak için görev çubuğundaki arama kutusuna Geri bildirim merkezi yazın, ardından sonuç listesinden Geri Bildirim Merkezi'ni seçin.
Hala takılı mı kalıyor?
Windows güncelleştirmeleri ile ilgili sorun yaşamaya devam ederseniz