Arkadaşlar windows 7 de defenderi açınca tara butonu vs herşey çıkıyordu ama w10 geçtim defender yazınca yeşil iconlar geliyor tarama butonu vs yok kapatıp açabiliyorum o sekmeden de. İllaki vardır bi çözümü yardımcı olurmusunuz
hayır ben bilsiyarımı taramak istiyorum ama öyle bir seçenek yok nerden yapıcam onu soruyorumarama yerine virüs ve tehdit yazın girdikten sonra virüs ve tehdit ayarlarından gerçek zamanlı korumayı devre dışı bırakın sanırım anlatmak istediğiniz şey bu
link bırakırmısın araştırdım bulamadım bu regeditde bişeyler yaptım ama olmadıbu hatanin cevabi youtubeda var girip bakabilirsin
tam anlayamadım sorununu kankam. ama antivirüs ile alakalı bir olay varsa, w10 defender kullanmanı önermiyorum şahsen ben. webroot kullanabilirsin ücretli fakat kırılmıştır elbet.Arkadaşlar windows 7 de defenderi açınca tara butonu vs herşey çıkıyordu ama w10 geçtim defender yazınca yeşil iconlar geliyor tarama butonu vs yok kapatıp açabiliyorum o sekmeden de. İllaki vardır bi çözümü yardımcı olurmusunuz
Arkadaşlar windows 7 de defenderi açınca tara butonu vs herşey çıkıyordu ama w10 geçtim defender yazınca yeşil iconlar geliyor tarama butonu vs yok kapatıp açabiliyorum o sekmeden de. İllaki vardır bi çözümü yardımcı olurmusunuz