Windows 10 yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Evet dün bir konu açmıştım üzerinden 2 kere format attım w8.1 e geçtim fakat performans kötüydü script kullanamıyordum tekrardan w10 a geçtim bir konudan bulduğum fps artışlı w10 a fakat windows update de sıkıntı yaşıyorum ve nvidia denetim masasına giremiyorum giremediğim için fps im de düşük hizmetler kısmında nvdia gözükmüyor bu 2 sine çözüm bulmak istiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Orjinal sitesinden iso dosyasını indirip format atarak çözebilirsin.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
format atmadan çözülmez ama eski sürümlerinden birine yükleyebilirsin nasıl yapıldığı youtuebada vb var

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Uğraşmak istemiyosan böyle kullanmaya devam et. Ne diyim
dostum yardım istedik yani madem sorunu çözemeyeceksin neden yorum yapıyorsun evet güzel bir teklif söyledin fakat ben şuanki sorunu çözmek istiyorum tekrar format atmasını bende biliyorum.
Post automatically merged:

format atmadan çözülmez ama eski sürümlerinden birine yükleyebilirsin nasıl yapıldığı youtuebada vb var
arkadaşda aynısını önerdi aynı şeyleri yazıp durmayın. eğer çözemez isem atarım zaten

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
dostum yardım istedik yani madem sorunu çözemeyeceksin neden yorum yapıyorsun evet güzel bir teklif söyledin fakat ben şuanki sorunu çözmek istiyorum tekrar format atmasını bende biliyorum.
Post automatically merged:

arkadaşda aynısını önerdi aynı şeyleri yazıp durmayın. eğer çözemez isem atarım zaten
Sorunu çözemeyen sensin, ben sana çözüm önerisi sunuyorum sen; eeh uğraşmak istemiyorum diyosun. Ne yapmak istiyosun o zaman? Bir program üretip sana mı atalım yani senin sorunlarını çözsün diye? Her şeyi başkasından bekliyosun.

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Sorunu çözemeyen sensin, ben sana çözüm önerisi sunuyorum sen; eeh uğraşmak istemiyorum diyosun. Ne yapmak istiyosun o zaman? Bir program üretip sana mı atalım yani senin sorunlarını çözsün diye? Her şeyi başkasından bekliyosun.
dostum sorunun format atılmadan çözülmesini istediğim için atıyorum zaten bilsem yapardım araştırdım fakat bulamadım bende sana diyorum ki format atarak çözebilirim ama bunu tercih etmek istemiyorum?

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
dostum sorunun format atılmadan çözülmesini istediğim için atıyorum zaten bilsem yapardım araştırdım fakat bulamadım bende sana diyorum ki format atarak çözebilirim ama bunu tercih etmek istemiyorum?
Araştırıp bulamamışsın ama hala da format atılmadan çözülmesini istiyosun .Çok ilginç :thonkie:

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
internette her şeyi bulabileceğiz diye bir şey yok veya ben yanlış araştırmış olabilirim konuyu uzatmaya devam mı ediceksin?
O zaman sana bir bilgi; İnternetten her şeyi ama her şeyi bulabilirsin. Ben uzatmayı kestim konuyu son yorumda, herhangi bir soru sormadım sana fark etmediysen.

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Sorunun sistemsel gibi duruyor. Ayrıca D diskinde virüslü bir dosya varsa format atman bir şey ifade etmez. Formattan sonra d diskinde virüs varsa d diskine girersen tekrar sistemine bulaşır. virüs olduğunu düşünüyorsan C ve D diskini tamamen temizle ve Orijinal bir iso ile format at.

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Sorunun sistemsel gibi duruyor. Ayrıca D diskinde virüslü bir dosya varsa format atman bir şey ifade etmez. Formattan sonra d diskinde virüs varsa d diskine girersen tekrar sistemine bulaşır. virüs olduğunu düşünüyorsan C ve D diskini tamamen temizle ve Orijinal bir iso ile format at
d diskim yok kanka c kullanıyorum usb ile temiz format attım şuan virüs olduğunu sanmam sadece wsreborn kullanıyorum ve lol indirdim driver booster ile driver güncelledim

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bilgisayarına baglı olarak deişir fps artışı veya düşüşü ve bulduun windowsada bağlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...