Seçkin Üye
birdaha uğraşmak istemiyorum maalesefOrjinal sitesinden iso dosyasını indirip format atarak çözebilirsin.
Uğraşmak istemiyosan böyle kullanmaya devam et. Ne diyimbirdaha uğraşmak istemiyorum maalesef
dostum yardım istedik yani madem sorunu çözemeyeceksin neden yorum yapıyorsun evet güzel bir teklif söyledin fakat ben şuanki sorunu çözmek istiyorum tekrar format atmasını bende biliyorum.Uğraşmak istemiyosan böyle kullanmaya devam et. Ne diyim
arkadaşda aynısını önerdi aynı şeyleri yazıp durmayın. eğer çözemez isem atarım zatenformat atmadan çözülmez ama eski sürümlerinden birine yükleyebilirsin nasıl yapıldığı youtuebada vb var
Sorunu çözemeyen sensin, ben sana çözüm önerisi sunuyorum sen; eeh uğraşmak istemiyorum diyosun. Ne yapmak istiyosun o zaman? Bir program üretip sana mı atalım yani senin sorunlarını çözsün diye? Her şeyi başkasından bekliyosun.dostum yardım istedik yani madem sorunu çözemeyeceksin neden yorum yapıyorsun evet güzel bir teklif söyledin fakat ben şuanki sorunu çözmek istiyorum tekrar format atmasını bende biliyorum.
Post automatically merged:
arkadaşda aynısını önerdi aynı şeyleri yazıp durmayın. eğer çözemez isem atarım zaten
dostum sorunun format atılmadan çözülmesini istediğim için atıyorum zaten bilsem yapardım araştırdım fakat bulamadım bende sana diyorum ki format atarak çözebilirim ama bunu tercih etmek istemiyorum?Sorunu çözemeyen sensin, ben sana çözüm önerisi sunuyorum sen; eeh uğraşmak istemiyorum diyosun. Ne yapmak istiyosun o zaman? Bir program üretip sana mı atalım yani senin sorunlarını çözsün diye? Her şeyi başkasından bekliyosun.
Araştırıp bulamamışsın ama hala da format atılmadan çözülmesini istiyosun .Çok ilginçdostum sorunun format atılmadan çözülmesini istediğim için atıyorum zaten bilsem yapardım araştırdım fakat bulamadım bende sana diyorum ki format atarak çözebilirim ama bunu tercih etmek istemiyorum?
internette her şeyi bulabileceğiz diye bir şey yok veya ben yanlış araştırmış olabilirim konuyu uzatmaya devam mı ediceksin?Araştırıp bulamamışsın ama hala da format atılmadan çözülmesini istiyosun .Çok ilginç
O zaman sana bir bilgi; İnternetten her şeyi ama her şeyi bulabilirsin. Ben uzatmayı kestim konuyu son yorumda, herhangi bir soru sormadım sana fark etmediysen.internette her şeyi bulabileceğiz diye bir şey yok veya ben yanlış araştırmış olabilirim konuyu uzatmaya devam mı ediceksin?
d diskim yok kanka c kullanıyorum usb ile temiz format attım şuan virüs olduğunu sanmam sadece wsreborn kullanıyorum ve lol indirdim driver booster ile driver güncelledimSorunun sistemsel gibi duruyor. Ayrıca D diskinde virüslü bir dosya varsa format atman bir şey ifade etmez. Formattan sonra d diskinde virüs varsa d diskine girersen tekrar sistemine bulaşır. virüs olduğunu düşünüyorsan C ve D diskini tamamen temizle ve Orijinal bir iso ile format at
nasıl çözdünüz?bendede aynı sorun vardı
tamam kanka pc ye öpücük attımatarak çözebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?