- Konuyu başlatan
-
Şuan ekran donmuş hiç bir işlem yapamıyorum kıracam sonunda@fatih023 Herhangi bir sorun yaşamaman için anlatıyorum indirdiğin .iso dosyasını winrar ile açıp usb belleğine at ve biostan bilgisayarı bellek ile başlat kurulum başlar
Edit : Kurulumda Gpt,MBR hatası verebilir biçiimlendirirsen diskleri onun çözümüde çok kolay internette yazarsan hatayı çıkıyor direk
Dediğim gibi indirdiğin zaman yazdığım işlemleri yap gerçi bende sistemi yeni almştım güzel bir sistemdi windows 10 resmi indirdiğimde bir şeye tıkladığımda donuyordu indir dediğim şeyi sorunun çözülür.Şuan ekran donmuş hiç bir işlem yapamıyorum kıracam sonunda
Size zahmet tekrardan yaza bilirmisin izDediğim gibi indirdiğin zaman yazdığım işlemleri yap gerçi bende sistemi yeni almştım güzel bir sistemdi windows 10 resmi indirdiğimde bir şeye tıkladığımda donuyordu indir dediğim şeyi sorunun çözülür.
Kankam yukarda yazıyor neyse yazayım senin için ''Size zahmet tekrardan yaza bilirmisin iz
that's work but not always if the problam from hard ware.[USER = 707954] @ fatih023 [/ USER] In order to avoid any problems, I am telling you to open the downloaded .iso file with winrar, throw it into usb memory and start the biostan computer with memory, the installation starts.
Edit: Gpt in installation may give you an MBR error if you format the disks very easily in the solution if you write them on the internet, the error comes out directly
Bilgisayar hiçbir şeye artık yanıt vermiyor neyi nerden indireyim şuan tlf cevap yazıyorum kanka sanaKankam yukarda yazıyor neyse yazayım senin için ''
Herhangi bir sorun yaşamaman için anlatıyorum indirdiğin .iso dosyasını winrar ile açıp usb belleğine at ve biostan bilgisayarı bellek ile başlat kurulum başlar
Edit : Kurulumda Gpt,MBR hatası verebilir biçiimlendirirsen diskleri onun çözümüde çok kolay internette yazarsan hatayı çıkıyor direk ''
onarma ekranı falan gelmiyor mu ne demek yanıt vermiyorBilgisayar hiçbir şeye artık yanıt vermiyor neyi nerden indireyim şuan tlf cevap yazıyorum kanka sana
Bilgisayardan donsa bile fullprogramlar dan indirmeyi deneBilgisayar hiçbir şeye artık yanıt vermiyor neyi nerden indireyim şuan tlf cevap yazıyorum kanka sana
driver booster pcne birşey yapmaz driverleri kurduğundan bilgisayarında işlem yapıyor bu yüzden donmuştur bitene kadar öyle kalır büyük ihtimal.Yanıt vermiyor herhalde çöktü
Post automatically merged:
Sıfırla bile diyorum yanıt vermiyor driver boster 7 yükledim ne olduysa ondan sonra oldu
Bilgisayar dondu sılemıyorum bıledriver booster pcne birşey yapmaz driverleri kurduğundan bilgisayarında işlem yapıyor bu yüzden donmuştur bitene kadar öyle kalır büyük ihtimal.
Evet baktım bayagı sıkıntılı vırüs bulaşmışÖncelikle bilgisayarını kapat. Sonrasında kapatma yerine gel. Sakın kapata tıklama. Kapat tuşunu fare ile üzerine getir. Sonrasında sağ shift tuşuna basılı tut. Karşına bir ekran gelecek. Ordan bilgisayarı tekrardan sıfırla. Yüksek ihtimal virüs bulaştı
Onla ugraşıyorum zaten bakalım ufaktan duzeldı gıbıRECOVERY ÖZELLİĞİ VAR WİN10 un. Tamir ve yenileme özelliklerinin olduğu menüden yenilersen kısa sürer
Önerin için teşekkürler arkadaşım bilgi sayara virüs bulaşmış tı şimdi temizledim gayet normale döndü gibi bakalım atıkMerhaba. Bilgisayarcıyım
Baştan sona tüm yorumları okudum. Söylediğinize göre bilgisayar açılıyor, kullanıyorsun sorunsuz bir şekilde , hiçbir sorun yokken aniden bilgisayarın donuyor hiçbir işlem yapamayacak şekilde kasmalar veya ani bi şekilde bilgisayar donma yaşıyorsun ve hiçbir işlem yapamıyorsun. Bunun sebebi sadece Harddisk tir
Yani ya harddisk e virüs bulaşmıştır,format at düzelir
Ya da harddiskin arızalıdır.Öncelikle bilgisayarına format attır.Format sırasında zaten harddiskin arızalıysa belli olur.
Aksi taktirde format bitince sorunun tamamen ortadan kalmış olacaktır
Ok ım no problem tenksfotos etc. Ele tenta restaurar e excluir todos os programas, exceto.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?